Куряче серце – смачний, недорогий, поживний субпродукт. Багато господинь не надають їм належної уваги, і марно. Рецептів приготування цікавих, смачних страв із сердечок безліч.
“Розбите серце” – це рецепт відбивних. За смаком готові «серцеві» відбивні дуже схожі на свинячі. Хто не знає, що основний інгредієнт – курячий субпродукт, то й подумає. Страва виходить смачною, з’їдається за лічені хвилини.
Продукти:
Як приготувати відбивні з курячих сердечок:
Рецепт приготування смачних сердечок дуже простий.
Для приготування нам буде потрібно поліетиленовий пакетик і відбивний молоток. Не потрібно відбивати кожне серце окремо, відбиваємо по кілька штук відразу, накривши пакетом.
Для початку приберемо зайву кров з сердець: заливаємо холодною водою і прибираємо в прохолодне місце (+ 2 + 8 градусів), витримуємо 60 хвилин.
Час пройшов, гарненько миємо, позбавляємося від стирчать судин, розрізаємо на дві частини (не повністю, збоку залишаємо з’єднування). Викладаємо сердечка на гладку поверхню, накриваємо пакетом і легенько відбиваємо продукт.
Шматочки перекладаємо в глибоку тарілку. Потім додаємо часник тертий (за бажанням), сіль, приправи до смаку, перемішуємо.
Готуємо кляр: яйця, воду (трохи) і сіль гарненько збиваємо.
Кожне серце «купуємо» спочатку в борошні, потім в яєчній суміші. Смажимо до появи апетитного рум’яного відтінку. Довгий процес смаження зробить структуру відбивної жорсткою, так що стежте за часом.