Бізнес закликає пошвидше відновити повноцінну діяльність Міндовкілля

2 хв на прочитання13 Серпня 2020, 13:32
Уряд погодив питання довкілля ЄС фінансування

Український бізнес чекає на повноцінне відновлення роботи Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Про це заявили у Європейській Бізнес Асоціації (ЕВА).

У EBA зазначають, що Міндовкілля реалізує низку адміністративних послуг для бізнесу та забезпечує видачу ліцензій та дозволів. Саме тому для бізнесу важливо, аби реорганізація роботи Міндовкілля відбулася прозоро, ефективно та у найкоротші строки.

Нагадаємо, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів лише нещодавно було виділено зі структури об’єднаного Міністерства енергетики і захисту довкілля. Таким чином завершився експеримент з об'єднання енергетики та екології у структурі одного відомства. Однак на повноцінне відновлення роботи Мінприроди, звісно ж, необхідний певний час.

«Ми були раді дізнатися, що підготовчі роботи до повноцінного запуску роботи Міністерства  виходять на завершальну стадію. Як повідомляє Урядовий портал, Міністерство вже має власне Положення, затверджену структуру апарату, штатний розпис і кошторис, а також понад 30% укомплектованого штату працівників. Сподіваємося, усі технічні та адміністративні питання функціонування Міндовкілля вдасться вирішити ще до початку пожвавлення ділової активності восени», - заявляють в ЕВА.

У зв’язку з цим Європейська Бізнес Асоціація закликає найближчим часом забезпечити:

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: