- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Без яєць, без хліба та без сковороди – найсмачніші котлети
Без яєць, без хліба та без сковороди – найсмачніші котлети
Цей рецепт - просто знахідка!
Рецепт котлет, які стануть улюбленими.
Котлети виходять дуже смачними, апетитними, а головне, що не потрібно довго стояти біля плити. Цей рецепт - просто знахідка!
Нам знадобиться:
- Фарш – 800 г
- Цибуля – 1 шт.
- Сметана – 3 ст.л.
- Вівсяні пластівці – 2 ст.л.
- Сухий часник – 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець мелений за смаком
Покроковий рецепт приготування:
Насамперед підготуємо фарш. Перекладаємо його в миску, додаємо за смаком сіль, перець, сухий часник, цибулю, натерту на великій тертці, вівсяні пластівці та сметану.
Фарш ретельно перемішуємо та добре відбиваємо. Потім накриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 30 хвилин. За цей час вівсяні пластівці трохи набухнуть і вберуть зайву рідину.
Далі змочуємо руки холодною водою і формуємо котлети, які відразу викладаємо на лист. Форму котлет можна робити абсолютно будь-яку, хоч круглу, хоч овальну. Котлети у сухарях я не обвалюю, мені так подобається більше. Хоча за бажанням можна обваляти котлети в сухарях, якщо ви так більше любите.
Відправляємо лист з підготовленими котлетами в духовку, розігріту до 180 градусів на 20 хвилин.