Бананові оладки, які точно не потемніють: секрети приготування
Ці оладки стануть для вас улюбленим сніданком.
Банан має здатність темніти. Нічого критичного в цьому немає, проте може дещо зіпсувати зовнішній вигляд страви. Бананові оладки дещо вередливі, проте їх можна смачно приготувати. Читайте детальніше далі в статті.
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
- яйця — 2 шт.;
- молоко — 0,5 скл.;
- борошно — 0,5 скл.;
- сіль — дрібка;
- цукор — 2 ст.л.;
- розпушувач — 0,5 ч.л.;
- банан — 1 шт.;
- олія.
Як приготувати
Змішайте разом молоко, цукор, сіль, яйця. Продукти перемішайте виделкою або вінчиком. Порційно всипайте борошно з розпушувачем. Перемішайте тісто до однорідної маси. Сюди ж вмішайте бананове пюре.
Зверніть увагу на кількість продуктів. Більше одного банана не варто класти, бо від цього вони й можуть потемніти. Перестрахуватися також можна, якщо додати свіжі банани, а не лежалі.
Вимішайте тісто та смажте оладки звичайним способом. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.