Догори
Дати відгук

Астрологічна дієта: як худнуть знаки зодіаку?

Якщо зайві кілограми завзято не хочуть залишати тіло, зверніть увагу на астродієту

3 хв на прочитання17 Вересня 2022, 15:30
Поділитись:

У різних знаків зодіаку свої потреби у харчуванні та переваги у спортивних тренуваннях. За допомогою астрології продумайте стратегію схуднення, яка відповідає вашому зодіакальному знаку. Читайте Joy-pup, який метод буде ефективним для вашого знака.

Овен

Овни схильні їсти швидко і не замислюючись, що кладуть до рота. Візьміть за правило повільно пережовувати їжу та випивати на день не менше 2 літрів чистої води. Для отримання результатів вам не вистачає наполегливості та терпіння. Якщо хочете схуднути, варто звернути увагу на високоінтенсивні вправи. Незабаром мають з’явитися перші успіхи.

Телець

Для схуднення знаку Телець підходять різні види дієт. Раціон не повинен бути занадто одноманітним та складним у приготуванні. Вам ідеально підійде середземноморська дієта. Введіть у раціон детокс-смузі з овочів та фруктів.

 

Близнюки

Близнюки від природи дуже рухливі і насилу можуть всидіти на одному місці, тому цей знак не має проблем із схудненням. Їм відповідає принцип дробового частого харчування. Невеликі перекуси протягом дня запобігають потягу до їжі.

Рак

Фази Місяця дуже впливають на Раків. Якщо хочете схуднути, скористайтесь цією особливістю. Даному знаку легше скинути вагу при спадному Місяці, ніж при зростаючому. Йога чи медитація допомагають при надмірних коливаннях ваги. Дуже важливий внутрішній баланс, тому що при стресі Раки люблять втішати себе солодощами. Контролюйте душевний стан.

Лев

Леви не схильні фанатично дбати про фігуру, але за певної мотивації худнуть. Через марнославство занепокоєння зайвою вагою може посилитися, і тоді вони сідають на дієту. Перехід на легшу їжу та більше спорту у повсякденному житті чудово позначиться на фігурі Левів.

Діва

Діви серйозно підходять до схуднення – вивчають питання самі та звертаються до фахівців дієтологів, тренерів. Вони складають графік харчування, тренувань і неухильно дотримуються його. До раціону цей знак відноситься зразково і завжди досягає своєї мети в схудненні.

 

Терези

Терези люблять балувати себе і не можуть встояти перед десертами. Якщо хочете схуднути, ви повинні просто зменшити споживання цукру і відмовитися від шкідливої ​​їжі.

Скорпіон

Скорпіон любить йти на крайності, їх не лякають будь-які обмеження задля досягнення мети. Для успішного схуднення підійде фруктово-овочева дієта з високим вмістом клітковини. Пийте достатньо води, щоб підтримувати обмін речовин.

Стрілець

Більшість Стрільців не люблять худнути. Це любителі веселощів, які поєднують вишукану їжу з великою кількістю вправ на свіжому повітрі. Якщо Стрілець захоче скинути надмірну вагу, йому підійде білкова дієта.

Козеріг

Козеріг дуже дисциплінований знак і тому їм не важко дотримуватися дієти. Щоб швидко привести свою фігуру у форму, слід уникати вуглеводів.

Водолій

Водолій дуже цікавий і любить пробувати нові дієти. Цей знак зодіаку найкраще вміє худнути у колективі. Якщо приєднується найкраща подруга чи колега, кілограми швидко тануть. Водоліям настійно рекомендується азіатська кухня.

Риби

Рибам буде дуже корисний особистий тренер, тому що цей знак зодіаку потребує контролю. Риби слабовільні і віч-на-віч із самим собою лінуються і ухиляються від дієти. Поєднання білків з овочами відмінно підходить для риб, також треба звернути увагу на здоровий, тривалий сон.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.