Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Астролог розповідає, чого чекати від ретроградної Венери з 23 липня по 4 вересня

Астролог розповідає, чого чекати від ретроградної Венери з 23 липня по 4 вересня

Час переосмислення та переоцінки.

3 хв на прочитання24 Липня 2023, 01:16
Поділитись:

Ретроградна Венера  з 23 липня по 4 вересня у знаку Лева. Це період емоційний і не для людей зі слабкими нервами, розповідає астролог Ангеліна Бутенко.

Венера —  планета кохання, краси, гармонії та грошей, говорить вона.

«Ретро фаза —  це завжди гальмо. Оскільки Венера відповідає за відносини та гроші, то саме у цих темах відбуватиметься гальмування. Загалом можна очікувати затримок з фінансовими виплатами, необдуманих покупок. Це час переосмислення, переоцінки всього, що важливо —  відносин, матеріальних і нематеріальних цінностей, власної поведінки. Час подумати, з ким залишитися, а з ким розлучитися, чим зайнятися, куди вкласти гроші, як змінити спосіб життя. Будуть переосмислені багато стосунків, залишитися, чи кожен йде своїм шляхом, домовлятися чи ні. Відносини будуть переживати кризу», —  говорить астролог.

Але вона закликає не лякатися, оскільки хороші стосунки ретроградна Венера не руйнує. Якщо ж у вас вже давніше були проблеми, але ви постійно заплющували на них очі, згладжувати гострі кути, то ймовірно, що цей період дасть поштовх —  і проблеми спливуть нагору, і рожеві окуляри спадуть. Також ви зможете краще та можливо під іншим кутом побачити партнера, запевняє Ангеліна Бутенко.

Астролог розповідає, що в одному і тому ж знаку ретроградна Венера буває лише один раз за 8 років. Останній раз у знаку Лева ретро-Венера була з 25 липня по 6 вересня 2015 року.

«Згадайте, що було з вами в ці періоди, — ви можете зрозуміти, що наступаєте на ті ж самі граблі», —  наголошує вона.

Ангеліна Бутенко говорить, що одна із особливостей цього періоду —  це камбек людей із минулого, причому йдеться не лише про любовних партнерів, а й колег, однокласників, друзів.

«Ймовірність «увійти двічі в одну річку» буде дуже велика. Адже тим, хто розлучився на обірваній ноті, можна спробувати почати спочатку. Ви можете відновити стосунки, а можете зустрітися лише для того, щоб закрити гештальт і остаточно поставити крапку, зрозуміти що ви правильно вчинили і тепер не сумніваєтеся», —  попереджає астролог.

Не рекомендується на цей період:

  • робити у косметологів складні процедури й ін'єкції;
  • робити пластичні операції;
  • починати стосунки, укладати шлюби;
  • робити дорогі покупки;
  • вирішувати важливі фінансові питання;
  • оновлювати гардероб.

Натомість період підходить для:

  • перегляду відносин;
  • перегляду фінансових домовленостей;
  • ремонту, дизайну інтер'єру.

Тим, у кого Венера в натальній карті ретроградна, Ангеліна Бутенко радить пам’ятати, що для них планета потрапляє в звичний швидкісний потік, і загалом період сприятливий, але оскільки в усіх інших період ретро-Венери, то бажано співвідносити свої дії із загальною енергією.

Астролог говорить, що найбільше період ретроградної Венери вплине на фіксовані знаки —  Лев, Скорпіон, Тілець та Водолій. Також в індивідуальних гороскопах можуть бути інші планети у цих знаках, не тільки Сонце.

«Навіть якщо ви не хочете змін, усе одно обставини змушуватимуть зробити вибір», —  попереджає Ангеліна Бутенко.

Раніше ми писали, що незабаром у війні буде переломний момент, Росія програє, але капітуляцію не підпише — астролог.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.