Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Блоги
  • Час переосмислення та переоцінки: РетроВенера з 23 липня по 4 вересня

Час переосмислення та переоцінки: РетроВенера з 23 липня по 4 вересня

3 хв на прочитання23 Липня 2023, 22:46 1453
Поділитись:

Ретроградна Венера  з 23 липня по 4 вересня у знаку Лева. Період емоційний та не для людей зі слабкими нервами.

Венера - планета кохання, краси, гармонії  та грошей.

Ретро фаза- це завжди тормоз. Оскільки Венера відповідає за відносини та гроші, то саме у цих темах відбуватиметься гальмування. Загалом можна очікувати затримок з фінансовими виплатами, необдуманих покупок.

Це час переосмислення, переоцінки всього, що важливо – відносин, матеріальних та нематеріальних цінностей, власної поведінки. Час подумати, з ким залишитися, а з ким розлучитися, чим зайнятися, куди вкласти гроші, як змінити спосіб життя. Будуть переосмислені багато стосунків, залишитися, чи кожен йде своїм шляхом, домовлятися чи ні.  Відносини будуть переживати кризу.

Але не варто лякатися, адже хороші стосунки ретро Венера не руйнує! Якщо ж у вас вже давніше були проблеми, але ви постійно закривали на них очі, згладжувати гострі кути, то ймовірно, що цей період дасть поштувх та проблеми спливуть нагору і рожеві окуляри спадуть.

Також ви зможете краще та можливо під іншим кутом побачити партнера.

В одному і тому ж знаку ретроградна, Венера буває лише один раз за 8 років. Останій раз у знаку Лева ретро Венера була з 25 липня по 6 вересня 2015 року. Згадайте, що було з вами в ці періоди, ви можете зрозуміти, що наступаєте на ті ж самі граблі.

Одна із особливостей даного періоду- це камбек людей з минулого. Колишні і не тільки любовні партнери, а й колеги, однокласники, друзі майже обов'язково з‘являться на вашому горизонті.

Ймовірність «увійти двічі в одну річку» буде дуже велика. Адже тим, хто розлучився на обірваній ноті, можна спробувати почати спочатку. Ви можете відновити стосунки, а можете зустрітися лише для того, щоб закрити гештальт і остаточно поставити крапку, зрозуміти що ви правильно вчинили і тепер не сумніваєтеся.

Не рекомендується на цей період:

  • Робити у косметологів складні процедури та ін'єкції
  • Пластичні операції ;
  • Починати стосунки, укладати шлюби;
  • Дорогі покупки;
  • Вирішувати важливі фінансові питання;
  • Оновлювати гардероб.

Для чого період підходить:

  • Для перегляду відносин;
  • Перегляду фінансових домовленостей;
  • Ремонту, дизайну інтер'єру.

Пам‘ятайте, що якщо ваша Венера у вас в натальній карті ретроградна, то для вас планета потрапляє в звичний швидкісний потік, і в цілому період сприятливий, але так як у всіх інших період ретровенери і ми знаходимося в соціумі, бажано співвідносити свої дії із загальною енергією.

Найбільше період ретро Венери вплине на фіксовані знаки - Лев, Скорпіон, Тілець та Водолій. Також в індивідуальних гороскопах можуть бути інші планети у цих знаках, не тільки Сонце.

Навіть якщо ви не хочете змін, всерівно обставини змушуватимуть зробити вибір.

Відчуває на собі вплив ретро Венери?