Антрекот у духовці в фользі — простий рецепт

1 хв на прочитання4 години тому
Зображення згенеровано ШІ

Можна варіювати за смаком.

Якщо ви хочете приготувати щось новеньке на гаряче, можна спробувати цей простий рецепт антрекота в духовці у фользі. М'ясо виходить дуже соковитим, м'яким і смачним.

Апетитний і соковитий шматочок м'яса в пікантному й дуже смачному соусі — це чудовий варіант для обіду чи вечері. Рецепт приготування антрекота в духовці у фользі можна варіювати за смаком, використовуючи улюблені спеції та добавки для маринаду.

Інгредієнти:

антрекот свинячий — 500 г;

гірчиця в зернах — 1 ч. л.;

сіль — 1 дрібка;

перець — 1 дрібка;

сік лимона — 1 ст. л.;

соєвий соус — 1 ч. л.;

спеції — 1 дрібка;

мед — 1 ч. л.

Приготування.

Вимити під проточною водою й обсушити шматочок свинини. Розрізати на 2-3 частини — залежно від товщини.

В рецепт приготування антрекота в духовці у фользі можна використовувати абсолютно будь-який маринад на смак. У зазначеному випадку — це сіль, перець, коріандр, змішані з гірчицею, соєвим соусом і медом. Також можна додати трохи лимонного соку. Все ретельно перемішати.

М'ясо відправити в маринад, накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник мінімум на 1 годину. Потім акуратно перекласти антрекот на лист фольги разом із маринадом.

Ретельно загорнути береги, щоб сік не витікав в процесі приготування, і поставити м'ясо в розігріту духовку.

Запікати антрекот у духовці в фользі близько 20-30 хвилин, а потім розгорнути фольгу та підрум'янити верх. Подавати страву до столу можна з соусом або гарніром.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: