Аджика з помідорів: легкий рецепт

1 хв на прочитання18 Серпня 2022, 09:23

Щоб її приготувати, достатньо чотирьох інгредієнтів.

Аджика чудово смакує з будь-якими стравами. Рецептів аджики існує дуже багато. Пропонуємо один із найлегших.

Інгредієнти:

помідори — 1 кг;

часник — 4 головки;

гострий червоний перець — 200 г;

спеції (сіль, перець та інші) — за смаком та бажанням.

Приготування.

Часник очистити від сухої шкірки та розібрати на зубчики. За допомогою часникочавилки перетворити їх на кашку.

Від помідорів відрізати хвостики та прокрутити їх у блендері.

Гострий перець позбавити насіння. Подрібнити ножем.

Помідори відправити у каструлю. Довести на сильному вогні до кипіння. Потім додати в каструлю перець і часник, посолити, зменшити вогонь і варити ще близько 5-6 хвилин.

Готову аджику розлити по заздалегідь простерилізованих банках і закрутити.

Спочатку краще прибрати їх у тепле, сухе місце, а вже потім у шафу чи льох.

Ми вже писали про аджику на зиму: рецепт не класичний, але дуже смачний.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: