7 найнебезпечніших десертів для діабетиків
Дієтолог перерахував сім десертів, які гірші від інших з цього погляду.
Багатьом людям з діабетом потрібно уважно стежити, скільки вуглеводів вони споживають. Особливо небезпечні прості вуглеводи, що містяться у солодкому. Дієтолог перерахував сім десертів, які гірші від інших з цього погляду.
1. Цукерки. «Цукерки, як правило, є просто цукром, і в них зазвичай не так багато жиру, клітковини або білка, тому, коли людина з'їдає, наприклад, свої улюблені льодяники на паличці або мармеладних ведмедиків, цукор у цих цукерках швидко засвоюється організмом, і у людини різко підвищується її рівень у крові», - пояснив дієтолог.
2. Морозиво. У ньому багато цукру та жиру та мало білка та клітковини.
3. Булочки. Вони не тільки багаті на прості вуглеводи (біле борошно і цукор), але й містять багато вершкового масла з дуже високим вмістом насичених жирів.
4. Соки.
5. Торти.
6. Булочки з корицею. Вони вкриті глазур'ю, яка швидко підвищує рівень цукру на крові.
7. Пончики. Пончики - це ще один вид їжі з високим вмістом цукру та жиру, в якому може бути мало білка та клітковини.