Якщо знаменитий салат олів’є готувати строго на Новий рік, то можна бути впевненим, що інтерес до нього ніколи не вичерпається. Але якщо готувати його з приводу і без, то незабаром куди більш апетитним здаватиметься пісний вінегрет. Якщо салат вже набрид, дайте йому друге життя.
У кулінарії, коли йдеться про приготування чогось нового, головне не з чого готувати, а як.
До певного моменту цей процес знайомий. Овочі та яйця варять, чистять, кришать, змішують.
А ось коли справа доходить до м’ясних інгредієнтів, то спробуйте замість ковбаси або вареної курячої грудки обсмажити куряче філе до появи рум’яної скоринки.
Власне все. З незвичних інгредієнтів в салат, що приївся, залишиться додати свіже яблуко, маслини, зелену цибулю і лимонний сік.
Більше новин читайте на GreenPost.