Догори
Дати відгук

3 продукти-енергетики: що можна з’їсти на сніданок, якщо не виспалася

Продукти, які допоможуть не клювати носом протягом усього дня.

1 хв на прочитання02 Серпня 2023, 08:11
Поділитись:

Будемо чесні: чашка кави – це приємніший ритуал, ніж надійний спосіб прокинутися. Для стабільної ранкової бадьорості краще змінити режим харчування. А саме включити в меню смачні та корисні продукти, які допоможуть не клювати носом протягом усього дня.

Вода з лимоном

Якщо потрібно швидко підбадьоритися, немає нічого кращого за прохолодну воду з приємною кислинкою. Вся магія укладена в негативних іонах, які містяться у лимонах. Коли вони потрапляють у наш шлунково-кишковий тракт, організм прокидається. Класика, але це реально працює!

Банани

У бананах так багато калію та мікроелементів, що деякі порівнюють їх за ефективністю з енергетиками. А ще ці фрукти неймовірно ситні (саме для початку дня!) і, на відміну від солодких газованих напоїв, не несуть організму шкоди.

Насіння чіа

Додай насіння чіа в натуральний йогурт або до кислого сиру. Воно містить білки, жири та клітковину, а отже заряд енергії від них збережеться надовго. Насіння чіа знижує рівень цукру і холестерину в крові, а ще багате антиоксидантами та омега кислотами.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.