Догори
Дати відгук

3 місяці англійської за 1 гривню

Англійську часто називають «мовою можливостей». І це не перебільшення, адже це мова бізнесу й торгівлі, науки, цифрових технологій, мистецтва, яка поєднує людей у всьому світі.

2 хв на прочитання08 Березня 2024, 18:09
3 місяці англійської за 1 гривню 3 місяці англійської за 1 гривню
Поділитись:

Багато хто хотів би вивчити англійську, але вважає, що це дуже складно та займе немало часу, хоча насправді це не так. Для тих, хто досі вагається, мовна школа Speak Up пропонує чудову можливість — курси англійської за 1 гривню.

Чому саме Speak Up?

Компанія Speak Up — це міжнародна мережа мовних шкіл, заснована у 2000 році. На сьогодні її школи працюють в 11 країнах світу, 14 із них — в Україні (Дніпро, Київ, Кривий Ріг, Львів, Одеса й Харків).

Speak Up пропонує своїм студентам унікальну методику Blended Learning і можливість навчатися в будь-якому місці та в будь-який час. У цій школі немає нудних лекцій, а всі викладачі — справжні професіонали своєї справи з міжнародними сертифікатами, які знайдуть індивідуальний підхід до кожного студента й допоможуть досягти відмінних результатів.

Навчання у Speak Up допоможе подолати мовний бар’єр, поповнити словниковий запас та освоїти граматику. Записавшись на курси, уже зовсім скоро ви не тільки будете вільно розмовляти, а й почнете думати англійською, як справжній носій мови.

За кожним студентом закріплюється наставник, який допоможе не втратити мотивацію та не дасть опустити руки на середині навчання.

У https://speak-up.com.ua на вас чекають:

  • онлайн-платформа, що дає змогу навчатися, перебуваючи в будь-якій точці світу;
  • індивідуальні навчальні плани, розроблені з урахуванням ваших цілей і побажань;
  • гнучкий графік та можливість налаштування інтенсивності навчання;
  • тепла дружня атмосфера протягом усього навчального процесу;
  • приємні ціни й акційні пропозиції.

Як вивчити англійську за 1 гривню

У сучасному світі хороше знання англійської — це необхідність, тому Speak Up пропонує вивчати мову всім, хто цього прагне. Акційна пропозиція 3 місяці англійської за 1 гривню онлайн — це унікальний шанс для кожного. Школа надає студентам можливість доступу до курсів 24/7, що дає змогу вчитися де завгодно й коли завгодно. Зробіть перший крок до нових звершень — заповніть онлайн-заявку та розпочніть навчання.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.