Вверх
Дать отзыв

Ялта тоне, набережної вже нема: через розлив річок затопило будинки і дороги (ВІДЕО)

Очевидці публікують відео, на яких вулицями йде потік води у 3 метри заввишки. Набережна Ялти практично злилася з морем.

1 мин на прочтение18 Июня 2021, 16:28
Ялта тоне, набережної вже нема: через розлив річок затопило будинки і дороги (ВІДЕО) Набережна Ялти Ялта тоне, набережної вже нема: через розлив річок затопило будинки і дороги (ВІДЕО) Набережна Ялти
Поделиться:

В'їзд у Ялту тимчасово перекрили через підтоплення. В місті введено режим НС, йде евакуація мешканців. Глава Ялти звернулася за допомогою до командувача Чорноморським флотом

Глава адміністрації курортної Ялти Яніна Павленко повідомила, що потоки води затопили всі переходи, річка вийшла з берегів.

«Дуже сильний дощ триває... Затоплені пішохідні переходи — з Московської на Київську повністю, на овочевому ринку і «Спартаку» — частково», — написала в Facebook Павленко.

За її інформацією, в Гаспрі вранці сталося підтоплення трансформаторної підстанції. Зараз вода відведена, підстанція працює у штатному режимі.

В Алупці сталося сходження селевого потоку на проїжджу частину.

Через відключення електрики в санаторії «Форос» зупинилася насосна станція.

Відзначимо, за шість годин — з півночі до шостої ранку — в Ялті випала місячна норма опадів — 42 мм і дощі тривають.

На Ай-Петрі випало більше місячної норми опадів — 84 мм, у районі Херсонеського маяка в Севастополі — 80 міліметрів за місячної норми 34, повідомили ForPost у регіональному гідрометцентрі.

Очевидці публікують відео, на яких вулицями йде потік води 3 метри заввишки:

Нагадаємо, вчора Керч пішла під воду: вода в автобусах, автівки «пливуть» по вікна, влада — в човнах (ВІДЕО, ФОТО)

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.