Вверх
Дать отзыв

Відвідувачів Діснейленду почнуть годувати вегетаріанськими бургерами

1 мин на прочтение28 Февраля 2020, 12:30
Поделиться:

28.02.2020 Ігор Воронцов Відвідувачі в Walt Disney World Resort у Флориді, Disneyland Resort в Каліфорнії і теплоходів Disney Cruise Line відтепер зможуть їсти вегетаріанські бутерброди.

Така можливість у них з'явилась завдяки підписанню відповідної угоди між компаніями Disney Parks та Impossible Foods щодо постачання бургерів на рослинній основі, повідомляє GreenPost із посиланням на Meat+Poultry.

"Мільйони відвідувачів парку і пасажирів круїзного лайнера Disney тепер зможуть замовити Impossible Burger і інші смачні страви, приготовані з нашим м'ясом на рослинній основі", - зазначив президент Impossible Foods Денніс Вудсайд.

Disney на цьому тижні також представить продукцію Impossible Burger на фестивалі Disney California Adventure Food&Wine Festival.

Нагадаємо, як повідомляв GreenPost, американська компанія Beyond Meat виходить на український ринок з бургерами і ковбасками з рослинного м’яса. У всьому світі рослинне м’ясо — це звичайний елемент раціону як вегетаріанців, так м’ясоїдів. Першим українським містом, в якому з’явиться інноваційна продукція, буде Київ.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.