Вверх
Дать отзыв

В Одесі матір-п'яниця намагалася продати двох своїх доньок, аби купити горілки (відео)

У соцслужбі збираються подавати касацію на рішення апеляційної інстанції.

1 мин на прочтение25 Мая 2021, 10:15
В Одесі матір-п'яниця намагалася продати двох своїх доньок, аби купити горілки В Одесі матір-п'яниця намагалася продати двох своїх доньок, аби купити горілки
Поделиться:

Моторошна ситуація трапилася на півдні країни: в Одесі в минулому році сусіди повідомили служби про матір, яка спала на сходах, а її діти постійно ходили голодними. За доньками жінка не дивиться, і не просихає від горілки: 10-річна Катя та однорічна Ніколь постійно зачинені вдома самі, а одного разу їх навіть забули під сонцем на пляжі.

Родина переїхала до Одеси п’ять років тому. Спочатку жінка працювала на ринку, а от її співмешканець не працював. Від того, що подружжя всі гроші пропивали, діти були голодними. Старша дитина просила їсти. 

Сусіди викликали службу захисту дітей, коли мати почала пропонувати продати свою дитину за пляшку горілки. Суд першої інстанції постановив забрати в неї доньок.

Мати-алкоголічка подала апеляцію та  виграла суд, і протягом місяця її дівчатка мають знову повернутися додому.

Сусіди обурені — їй не можна віддавати дітей, бо ж знову валяється у під'їзді п'яна як чип. Натомість мати зі співмешканцем за це погрожують людям розправою.

Співмешканець стверджує, що мати дівчаток покинула пити та наразі закодована від алкоголю. Водночас у соцслужбі збираються подавати касацію на рішення апеляційної інстанції.

До слова, Охматдит нагадав батькам про обачність із грошима: рятували дітей із монетами у шлунках.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.