Вверх
Дать отзыв

В Ізраїлі одна з ракет бойовиків влучила в резервуар з пальним, все вибухнуло (ВІДЕО)

Минулої ночі по Ізраїлю було випущено 200 ракет. Частина з них впала в секторі Газа.

2 мин на прочтение15 Мая 2021, 12:45
В Ізраїлі одна з ракет бойовиків влучила в резервуар з пальним, все вибухнуло В Ізраїлі одна з ракет бойовиків влучила в резервуар з пальним, все вибухнуло
Поделиться:

Потужний вибух стався в в порту міста Ашдод: бойовики ХАМАС влучили ракетою в  паливний резервуар. Про це повідомляє  видання TheTimesofIsrael. Ракета, що впала в порту  спричинила величезне полум'я

Повідомлень про постраждалих не надходило.

Прес-служба армії оборони Ізраїлю, повідомивши про пожежу, наголосила, що літаки ізраїльських ВПС завдали ударів по кільком ракетним пусковим майданчикам і двом "терористичним структурам" ХАМАС у секторі Газа.

Палестинські радикали із сектора Газа в суботу вранці також відновили ракетні атаки на велике місто Беер-Шева на півдні Ізраїлю.

Відомо, що запуски ракет ізраїльська армія фіксувала між 19: 00 вчора 14 травня і до 7 ранку сьогодні. Армія повідомляє, що Iron Dome перехопила понад 100 ракет, 30 з яких впали в Газі.

Раніше ХАМАС назвав вимоги для перемир'я з Ізраїлем. Напередодні політичні лідери радикалів також заявляли про готовність до перемир'я з Ізраїлем, проте Ізраїль ніяк не відреагували на цю пропозицію.

Нагадаємо, конфлікт між Ізраїлем та бойовиками з Гази загострився. З 12 травня внаслідок бомбардування загинули десятки людей, сотні поранено.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.