Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Новости
  • Здоров'я
  • У Тернополі чоловік вистрелив з рушниці у 11-річного хлопчика, який катався на санчатах біля школи (відео)

У Тернополі чоловік вистрелив з рушниці у 11-річного хлопчика, який катався на санчатах біля школи (відео)

Дитину госпіталізували до столичної лікарні «Охматдит»

1 мин на прочтение22 Января 2021, 19:59
Поделиться:

Напередодні у Тернополі 11-річний хлопчик отримав численні поранення під час катання на санках біля місцевої школи. Про це повідомляє ГУ Націполіції України в Тернопільській області.

Одразу після інциденту школяра госпіталізували в обласну дитячу лікарню з численними опіками. Спочатку правоохоронці розглядали версію, що в дитину кинули петарду, яка пропалила куртку й спричинила опіки. Однак, медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю.



«Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробинки, які травмували та внутрішні органи. Оскільки потерпілий потребував серйозного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні «Охматдит», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці, що прибули на місце злочину вирахували приблизне місце звідки був проведений постріл. У цьому місці стоїть багатоповерховий будинок. Копи провели розшукові дії та опитування мешканців й в одній з квартир знайшли рушницю. Зброю вони вилучили та відправили на експертизу. Якщо вона підтвердить, що у дитину стріляли саме з цієї зброї, чоловіка власника рушниці затримають.

Нагадаємо, у Франції забили до коми 15-річного українського юнака (фото).

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.