Вверх
Дать отзыв

У США голосують за галюциногенні гриби

За декриміналізацію виступило більшість жителів округу Колумбія - більше 76 %

1 мин на прочтение04 Ноября 2020, 15:23
Поделиться:

Виборці в американській столиці Вашингтоні проголосували за декриміналізацію вирощування, зберігання і некомерційного поширення галюциногенних грибів. Про це повідомляє The Hill.

Голосування з цього питання пройшло в рамках дня загальних виборів 3 листопада. За декриміналізацію виступило більшість жителів округу Колумбія - більше 76 відсотків.

Так звана Ініціатива 81 передбачає, що переслідування людей, причетних до «некомерційного вирощування, культивування, купівлі, транспортування, розповсюдження та зберігання» галюциногенних грибів стане одним з найменш важливих напрямків діяльності поліцейських.

При цьому генпрокурора округу також закликають припинити переслідування осіб з цього списку.

Винесений на голосування в Вашингтоні питання не єдиний в країні, пов'язаний з наркотиками. Так, виборці в Нью-Джерсі проголосували за легалізацію використання марихуани в рекреаційних цілях.

Про таку легаліцію недавно заговорили і в Україні. Проте, українське суспільство не готове для легалізації марихуани, бо під "вивіскою" легалізації марихуани в медичних цілях можуть з'явитися погані ідеї, таку позицію висловив голова Верховної ради України Дмитро Разумков

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.