Вверх
Дать отзыв

У Румунії футболісти виходитимуть з собаками на церемонію відкриття матчу, щоб мотивувати вболівальників забирати з притулка тварин

Дуже гуманне рішення.

1 мин на прочтение19 Сентября 2021, 18:25
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поделиться:

Федерація футболу Румунії пішла на цікавий експеримент, який допоможе знайти покинутим тваринам своїх нових власників. Так, керівництво Федераціх прийняло рішення, що гравці будуть виходити на церемонії відкриття матчів із безпритульними собаками, пише ГО "Стрийські хвости".

Рішення прийнято, щоб мотивувати футбольних вболівальників забирати тварин з місцевих притулків, які залишилися без даху над головою.

Повідомляється, що такі добрі акції існують вже давно. Наприклад, раніше чилійські футболісти допомогли тисячам кинутих собак знайти будинок. Вже кілька років мешканці Чілі вирішують проблему безпритульних тварин.

Фото з відкритих джерел

Притулкам і фондам допомоги постійно потрібна підтримка. І футболісти з клубу «Коло-Коло» вирішили допомогти одному з них.

За традицією матчі відкривають разом із дітьми, але гравці вийшли на поле із тваринами. Завдяки їхньому вчинку всього за один день до Фонду звернулися більше 1000 чоловік, і тварини знайшли свій будинок.

Нагадаємо, що британець відмовився евакуюватися з Кабула без своїх 200 тварин з притулку.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.