Вверх
Дать отзыв

У курортному Коблево після зливи затопило вулиці та бази відпочинку (ФОТО)

Після проливного дощу вулиці повністю затопило.

1 мин на прочтение08 Июля 2021, 13:15
В Миколаївській області після зливи затопило вулиці та бази відпочинку В Миколаївській області після зливи затопило вулиці та бази відпочинку
Поделиться:

Природа додає страждань відпочивальникам, які поїхали на море на курорт Коблево. Тут пройшли сильні зливи, вода затопила не тільки першу лінію баз відпочинку, але й усе селище.

У деяких місцях рівень води досягає 40 сантиметрів, повідомляється в місцевому виданні «Вечірній Миколаїв».

Опади сильно торкнулися саме курортної зони. Після проливного дощу вулиці повністю затопило. Через несприятливі погодні умови постраждали деякі бази відпочинку та бари.

У ГУ ДСНС в Миколаївській області повідомили, що рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення, співробітники пожежної охорони села Коблево та Галицинівського загону місцевої пожежної охорони надали допомогу у відкачуванні дощової води із присадибних ділянок, території житлових будинків і приміщення їдальні в мікрорайоні Ракетне урочище, селі Морське Коблевської територіальної громади і селі Галициново Миколаївського району.

Через те, що дощі затопили дороги, на них не видно ям. Водії автомобілів потрапляють у такі пастки та не можуть вибратися.

Нагадаємо, Чорнобильський заповідник показав жахливий стан лісів після пожеж (ФОТО).

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.