Вверх
Дать отзыв

Тайланд атакував невідомий вірус, який принесли комарі

Серед симптомів у заражених відзначається висока температура тіла, загальне нездужання і біль у суглобах протягом декількох днів.

1 мин на прочтение17 Декабря 2020, 16:41
Поделиться:

У таїландському місті Паттайя зареєстроване різке зростання кількості захворювань, викликаних вірусом чикунгунья, небезпечним для здоров'я людини. Інфекція поширилася через укуси комарів-переносників. Про це пише The Thaiger.

При цьому в деяких випадках пацієнти потребують госпіталізації.

Місцевий мер Сонтхі Кхунплюем  доручив співробітникам сфери охорони здоров'я контролювати ситуацію. Крім того, влада звернулася за допомогою в організації по боротьбі зі шкідниками для обробки явних зон ризику, а також скорочення числа територій зі стоячою водою, наприклад, закритих готелів і підприємств, де є фонтани.

«Місцеві жителі обізнані про лихоманку чикунгунья і про те, як убезпечити себе від зараження, наприклад, шляхом обмеження невеликих водних джерел біля будинків, де потенційно можуть розмножуватися комарі», — зазначено в тексті.

Нагадаємо, що раніше влада Таїланду заявила, що закриває свої кордони для туристів, через те, що пандемія «вдарила по країні надто сильно».

 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost