Вверх
Дать отзыв

Скандал на Тернопільщині: вчителька ходить на роботу п'яна та лупцює школярів

Викладачка фізкультури закрила спортзал зсередини, почала бити учня головою об стіну.

2 мин на прочтение16 Марта 2021, 12:45
Викладачка фізкультури закрила спортзал зсередини, почала бити учня головою об стіну. Фото ілюстративне Викладачка фізкультури закрила спортзал зсередини, почала бити учня головою об стіну. Фото ілюстративне
Поделиться:

У суспільстві відбувається щось жахливе. Мало того, що діти вчиняють суїциди, беруть участь у  небезпечних для життя челенджах, ображають одне одного, так ще й дорослі не відстають. Так, у гімназії імені Івана Франка в Тернополі п'яна вчителька фізкультури на уроці побила семикласника.

Як  повідомляє ТСН у вівторок, 16 березня,  один з учнів нібито сказав вчительці щось образливе — і та вирішила його покарати.

«Вчителька фізкультури прийшла в школу напідпитку. Якийсь малий їй щось сказав, вона почала кричати, закрила спортзал зсередини і почала того хлопця бити головою об стіну. Діти підняли крик. Збіглися вчителі, дирекція і т. д., виламували двері», — цитує ТСН одну з родичок учнів гімназії.

У свою чергу, директор гімназії Анатолій Крижанівський інформацію про інцидент підтвердив, але пообіцяв усі деталі повідомити пізніше.

«Так, це справді трапилося. Для нас, як для педагогічного колективу, це неприпустима подія. Ця вчителька від сьогодні у нас більше не працює», — підкреслив Крижанівський.

Нарешті, у Нацполіції заявили, що зараз правоохоронці встановлюють офіційні деталі події.

«На місце події поліцію не викликали. Директор цієї гімназії нам повідомив, що інцидент стався у п'ятницю, 12 березня, і в навчальному закладі самостійно все вирішили. Але цей факт мав місце, всі деталі ми будемо зараз встановлювати», — пояснили правоохоронці.

До слова, на Донеччині семирічний хлопчик випав із вікна. 

Раніше ми розповідали,симптомом яких хвороб є раптові напади тривоги.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.