Вверх
Дать отзыв

Шмигаль розповів, скільки вакцини Pfizer отримає Україна, скільки є ковід-ліжок з киснем та яка буде ціна на газ

Про це очільник Кабміну розповів під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

1 мин на прочтение24 Сентября 2021, 12:20
 COVID-19 COVID-19
Поделиться:

Для забезпечення безперервного процесу вакцинації Україна регулярно отримує нові партії безпечних вакцин. За словами Дениса Шмигаля, у найближчі місяці Україна очікує на щотижневі поставки по майже пів мільйона вакцини Pfizer.  

Також Шмигаль заявив, що  в Україні підготовлено приблизно 90 тис. ліжок для хворих на ковід, у лікарнях першої хвилі готові понад 35 тисяч ліжкомісць. Ці ковідні ліжка  майже на 100 % забезпечені киснем.

Крім цього, урядовець нагадав про напрацьовані протоколи лікування та завезення до країни інноваційних ліків для хворих на COVID-19. 

Одне з найбільш актуальних питань на сьогодні — тарифи. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, протягом опалювального сезону тарифи на газ для населення залишаться незмінними. Незалежно від коливань на біржах чи хабах установлений річний тариф не зміниться до кінця квітня 2022 року.

Очільник уряду зауважив, що ціни на тепло та гарячу воду нині встановлює місцева влада, однак об'єктивних причин та підстав підвищувати тарифи на них немає.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу зафіксовано 9058 нових випадків хвороби та 140 смертей.

 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.