Вверх
Дать отзыв

Прогноз: синоптики повідомили коли остаточно прийде тепло в Україну

У найближчі два дні протримаються дощі, буде вітряно.

2 мин на прочтение02 Июня 2021, 12:06
Фото: На урок Фото: На урок
Поделиться:

Циклон з дощами залишається в Україні 2 та 3 червня. Волога погода охопить більшість областей України, очікуються дощі, місцями грози, поривчастий, до сильного, вітер. Про це повідомила синоптик Наталя Діденко.

Вона додала, що найменша ймовірність опадів 2-го червня — на північному заході, крайній півночі України. Також прояснення очікуються на півдні, попри близькість циклону. Посилюватиметься вітер.

Температура повітря у вівторок залишається без особливих змін, протягом дня +15...+19 градусів на півдні та сході, місцями до +20 градусів.

У Києві 2 червня є ймовірність дощу, буде ще явно свіжо та вітряно. Температура повітря максимальна передбачається в межах +16...+17 градусів.

Сьогодні вночі у Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Харківській та Луганській областях очікуються значні дощі. Про це повідомляє ДСНС.

«Увага! Попередження про погіршення погодних умов. За даними УкрГідрометцентру, 3 червня вночі в Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Харківській та Луганській областях значні дощі», - ідеться в повідомленні.

3 червня у південних, східних і центральних областях синоптики прогнозують помірні дощі, подекуди грози, на південному сході країни значні дощі, на решті території без істотних опадів, лише найближчої ночі у північних областях місцями невеликий дощ; в Україні, крім заходу та південного сходу, окремі пориви вітру 15–20 м/с; температура вночі 6–14°, вдень 14–20°.

Потепліє з п‘ятниці, 4 червня. Наступний тиждень також нарешті буде приязнішим, до +20...+25 градусів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У прогнозі зазначається, що 4 червня у більшості областей без опадів, лише на півдні та сході невеликий дощ; вітер слабшатиме, нічна температура суттєво не зміниться, денна — дещо підвищиться.

Нагадаємо, що синоптики дали прогноз погоди на весь червень. 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost