Вверх
Дать отзыв

Кабмін призначив нового очільника Державного агентства рибного господарства

Він має у власності декілька земельних ділянок і будинків, а також працює з дружиною в одному відомстві.

2 мин на прочтение17 Марта 2021, 16:10
Державне агентство рибного господарства України отримало нового тимчасового керівника Олега Баздуганова Державне агентство рибного господарства України отримало нового тимчасового керівника Олега Баздуганова
Поделиться:

Державне агентство рибного господарства України отримало нового очільника, яким став Олег Баздуганов. Про це стало відомо 17 березня на засіданні Кабінету Міністрів України.

Щоправда, він буде виконувати обов'язки керівника рибагентства тимчасово.

Про нового очільника відомства відомо небагато. Народився 20 жовтня 1985 року в місті Звенигородка Черкаської області. 

З 2017 до серпня 2018 року виконував обов'язки керівника Черкаського рибоохоронного патруля.  З 31 березня до 9 грудня 2020 року Баздуганов був першим заступником голови ДАРГУ. З 8 квітня до 5 листопада 2020 року тимчасово виконував обов'язки голови відомства. З 10 березня 2021 року й донині був першим заступником голови ДАРГ.

Олег Баздуганов одружений із Мариною Олександрівною. Жінка — начальниця відділу адміністративних послуг та дозвільних документів у тому ж Державному агентстві рибного господарства України. Разом подружжя виховує дочку Злату та сина Івана. 

З 2017 року новий т. в. о голови профільного відомства має право користування квартирою у селищі Софіївська Борщагівка  Києво-Святошинського району. Нерухомість належить Василеві Герасименку. З 2018 року Олег Баздуганов — повноправний власник будинку, площею 52,8 кв. метри в рідному селі Звенигородка. Також у Звенигородці він має у власності нежитлове приміщення. 

А у 2011 році він став господарем будинку в Черкасах, загальною площею 118,3 квадратних метри. Крім цього, в Черкасах подружжя Баздуганових мають у спільній власності квартиру, площею 37 квадратів.  

Також чоловік має на малій батьківщині у власності п’ять земельних ділянок. 

Новий тимчасовий очільник Державного агентства рибного господарства України задекларував 350 тисяч гривень готівки. 

Раніше стало відомо про те, що  Кабмін на своєму засіданні призначив нового голову Державного агентства України з управління зоною відчуження. Новопризначений керівник ДАЗВ має кримінальне минуле. 

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.