Вверх
Дать отзыв

Глобальні зміни: гороском на тиждень з 11 по 17 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Поки нові проєкти запускати не потрібно.

7 мин на прочтение10 Октября 2021, 19:39
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поделиться:

У період із 11 по 17 жовтня 2021 року відбудеться кілька астрологічних подій, які по-різному вплинуть на знаки Зодіаку. Так, Плутон вийшов з фази стаціонарності і почав прямий рух, у станціонарній фазі перебуває Сатурн, все це - на тлі ретроградного Меркурія. Як ці транзити вплинуть на наше повсякденне життя розповіла астролог Марина Скаді, пише ТСН.

ОВЕН

Потрібні коректність у висловлюваннях і прагнення до співпраці з іншими людьми. Самостійні дії не призведуть до ефективного результату, а ось партнерство наблизить успіх. Виникає необхідність працювати з проблематичними людьми, що може охолодити ваші амбіції, але не відступайте від наміченої мети — у вас є все, щоб поліпшити своє становище в професійній сфері. Для вас тиждень може стати періодом зростання, коли ви напрацьовуєте необхідні навички взаємодії і в майбутньому зможете використовувати це з вигодою і користю, як для себе, так і для оточення.

ТЕЛЕЦЬ

Можливості досягти бажаного і задовольнити свої амбіції, поліпшити фінансове становище. Навіть якщо ви обіймаєте невисокий пост і не прагнете просунутися по службі, обставини складаються для вас найкращим чином — використовуйте свій шанс !. Ваш управитель — Венера — рухається знаком Стрільця, який допомагає вам розширити свій вплив, отримати додаткову енергію, відчути радість. Відповідальність і завзятість зроблять сприятливе враження на керівників, вам нададуть гарну підтримку, і ви зможете вийти на новий, якісніший рівень.

БЛИЗНЯТА

Чудовий час для вивчення зсередини будь-якого процесу, що відбувається, або ж себе самого — це може підштовхнути вас до нових мети, бажань і можливостей змінити оточення, місце роботи, професію. Тиждень передує важливим перетворенням, період непростий, але фундаментальний, з точки зору вашого розвитку. Можуть з'являтися тривожні думки — в основному через те, що всередині вас живе велика енергія, якій поки що важко проявитися — ваш управитель Меркурій все ще в ретроградному русі. Однак, протягом тижня відбувається процес виявлення істини, позитивні результати від цього обов'язково будуть.

РАК

Змінюється ваша система цінностей і вдосконалюється вміння оцінити що-небудь. Приходить розуміння того, яким способом найближчим часом ви будете накопичувати гроші та інші ресурси. Легше проявити і застосувати свої таланти, здібності, майстерність. Тиждень дуже продуктивний, з'являються нові джерела енергії для ефективної трудової діяльності, побудови кар'єри. Взаємини з романтичним партнером, чоловіком, значно поліпшуються, вони є джерелом творчості і життєвих сил. Якщо ви будете займатися улюбленою справою і використовувати свій талант, то обов'язково отримаєте винагороду.

ЛЕВ

Практично весь тиждень виникають складнощі у фінансовій сфері, схильність неефективно розпоряджатися грошима. Протягом тижня багато витрачаєте, переплачуєте, купуєте, в результаті почуваєтеся некомфортно, а придбані речі не приносять задоволення. Від 15 жовтня ситуація значно поліпшується, ви усвідомлюєте правильний вектор напрямку своїх дій і без особливої напруженості приходите до позитивних результатів у зміцненні і зростанні свого добробуту і фінансового становища. Додаткові можливості з'являються від партнерських взаємин або шлюбу.

ДІВА

Тиждень зупинки перед новим стартом, кардинальними змінами в житті. Якщо ви направите свої дії на накопичення чогось, ви зможете вже найближчим часом стати дуже успішним. Головне, не квапте події, тому що до 19 жовтня ваш управитель — Меркурій — перебуває у ретроградному русі, що перешкоджає реалізації задуманого. Але вже до кінця тижня ви відчуєте приплив життєвих сил і енергії, а навколишні побачать в вас сильну особистість. Для вас можуть стати важливими нематеріальні речі, незвичайні і нові, те, що раніше не використовувалося і не привертало вашу увагу.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період — якщо вже вирішите щось зробити або змінити, то обов'язково отримаєте хороший результат. Намагайтеся розширювати коло однодумців, бути в центрі подій. Чим активніша ваша громадська діяльність, чим більше зв'язків із закордоном та іноземними культурами з'явиться, а значить, тим швидше досягнете поставленої мети і будете упевнені в завтрашньому дні. Тиждень підходить для вирішення тривалих питань, врегулювання юридичних справ та офіційних партнерських взаємин. Гроші або власність вашої родини зможете примножити, збільшити і розширити.

СКОРПІОН

Прийшов час проявити свої неординарні здібності, поглибити знання та створити фундамент майбутніх успіхів. Виклик, який у інших людей викликає стрес або замішання, для вас стане найкращою мотивацією. Таким стимулом може бути завдання зробити термінову роботу за дуже короткий час. Попрацювавши без сну і відпочинку найближчим часом, ви зможете забезпечити собі міцний і стабільний матеріальний добробут. Якщо ви маєте глибокі внутрішні переживання, то цей тиждень стане звільненням від страхів, сумнівів і внутрішніх блоків. Прагнення до особистісного розвитку сприятиме досягненню найвищої мети.

СТРІЛЕЦЬ

Зміцнюється впевненість в собі, посилюється здатність витримувати тиск і стрес на роботі тривалий час. Зростає ваш авторитет, колеги та партнери дослухаються до вас, розуміють, що на вас можна покластися в питаннях організації або планування довгострокових проєктів. Ваш управитель — Юпітер — від 15 жовтня стаціонарний, тому до вихідних ви можете відчути сильну втому, можуть з'явитися сумніви, плутанина в справах. Однак, не робіть поспішних висновків і не відмовляйтеся від наміченої мети — від наступного тижня у ваше життя прийдуть радість і щастя.

КОЗОРІГ

Відбувається велика кількість змін, але в рамках однієї роботи або ситуації, певного колективу. Після цих змін у вас з'являються нові можливості у питанні професійної діяльності та кар'єри. Ваш управитель — Сатурн — до 15 жовтня в фазі стаціонарності, а це значить, що те, що відбувається зараз вплине на ваше життя на багато місяців або навіть роки наперед. На психологічному рівні ви вчитеся терпінню і організації. Якщо ви вмієте чекати, прагнете до самостійності, незалежності і оригінальності, то ваше життя значно покращиться — ви це зрозумієте протягом тижня.

ВОДОЛІЙ

Протягом тижня у вашому знаку дві планети (Сатурн і Юпітер) — стаціонарні, тому ви відчуєте це більше, ніж будь-хто. Гроші — як можливості, приходять через досвід, із часом, через систему, тому, якщо ви вже довгий час працюєте над проєктом, але поки не отримали бажаного результату — не впадайте у відчай, потерпіть ще трохи і від наступного тижня ви почнете отримувати, а не тільки вкладати свої ресурси. Можливі різкі зміни, нова людина в вашому оточенні, а можливо раптова ситуація, може багато чого змінити у вашому житті. Характер змін залежить від вашої свідомості.

РИБИ

Обставини вимагають витримки і стабільності, і будь-яка робота, яка повинна розвиватися поступово, без зайвого ризику, дасть задовільні для вас результати вже в кінці тижня. Ви залежите від зовнішніх процесів, тому не варто поспішати — так ви зможете зберегти свої ресурси (матеріальні, фізичні, психічні). Якщо можете відпочити тиждень — скористайтеся цим, тому що потім з'явиться багато справ, в яких ваша участь буде необхідно. У фінансовому сенсі тиждень виявиться сприятливим — вам можуть повернути борги або ж запропонувати нові способи погашення кредиту, якщо він у вас є.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost
Изображение сгенерировано ИИ
Во Франции одобрили законопроект о запрете дискриминации по волосам
1 мин на прочтение9 минут назад
Маринад для курицы Рецепт приготовления
Маринад для курицы с кока-колой: как замариновать мясо по-новому
1 мин на прочтение53 минуты назад
Повреждение энергетической инфраструктуры Аварийные отключения электричества
Есть повреждения энергетической инфраструктуры в 6 регионах, в некоторых областях проходят аварийные отключения
1 мин на прочтениечас назад
Омикрон Коронавирус Вакцинация
В Украину доставлено 254 тысяч доз омикрон-специфической вакцины против COVID-19
2 мин на прочтение2 часа назад
В Черкасской области мошенническим путем присвоили землю стоимостью более 6 млн грн
1 мин на прочтение3 часа назад
Декор по спилам дерева: новые идеи для вашей дачи (ФОТО)
2 мин на прочтение4 часа назад
Кто выпускает более зловонные газы и что делать, если очень нужно «поставить на паузу» метеоризм? Вот что рассказывает эксперт
4 мин на прочтение5 часов назад
Самое плохое время для употребления бананов: когда фрукт превращается в яд
2 мин на прочтение6 часов назад