Вверх
Дать отзыв
  • Главная
  • Новости
  • Здоров'я
  • Час для знайомств та спілкування: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 серпня по 5 вересня

Час для знайомств та спілкування: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 серпня по 5 вересня

Люди стають більш відкритими.

6 мин на прочтение30 Августа 2021, 19:08
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поделиться:

30 серпня Меркурій входить у знак Терези і буде переміщатися цим знаком до 6 листопада 2021. Починається час активного соціального спілкування, люди стають більш відкритими, ввічливими. Перебувають у пошуку, можуть зустріти свого ідеального партнера, знайти однодумців, зав'язати взаємовигідні партнерські взаємини. Намагайтеся не сидіти вдома — подорожуйте, зустрічайтеся з друзями, гуляйте, відвідуйте різні заходи і тиждень виявиться дуже вдалою. Про це розповіла астролог Марина Скаді на своєму  YouTube-каналі 

ОВЕН

Тиждень суперечностей — дисбаланс почуттів і розуму призводять до необдуманих вчинків. Зайві нереальні бажання і ілюзії сприяють збиткам. Слід дуже обережно застосовувати будь-які медикаменти, уникати алкоголю та інших засобів, що змінюють свідомість. Втрата пильності, захоплення одурманювальними речовинами або псевдодуховними практиками — основна причина неприємностей. Але це гарний час для інтенсивної творчої діяльності, самостійної фізичної роботи, самопізнання, що допомагає культивувати в собі практичний, реалістичний погляд на те, що відбувається.

ТЕЛЕЦЬ

Період щастя і талану. Не відкладайте на потім те, що можна зробити протягом цього тижня. Почуття життєствердження і впевненості допомагає подолати будь-які перешкоди. Ці дні будуть сприятливими для відпочинку, хобі, коротких поїздок. Слушна нагода для спільної (з сім'єю або коханою людиною) участі в світських і розважальних заходах.

Обставини складаються вдало для того, щоб висловити свої почуття і інтереси, прийти до спільної думки у важких сімейних і особистих питаннях. Тиждень принесе корисні придбання, громадська діяльність і розумова робота сприяють успіху.

БЛИЗНЯТА

Протягом тижня багато ділового спілкування і суспільної, публічної діяльності. Можливе отримання приємних новин, довгоочікуваних звісток. Гармонійно перебігають контакти з представниками протилежної статі, з партнерами і колегами. Сприятливі дні для обміну думками, вираження інтересів колективу, для виступів і рекламних заходів, для укладення контрактів, консультацій, встановлення корисних громадських зв'язків. Дотепність, прояви гарного смаку і манер підсилюють вашу привабливість і працюють на ваш імідж.

РАК

Велика кількість контактів, поїздок, неформальне спілкування сприяють гарному настрою. Можливе нове приємне знайомство, отримання позитивних емоцій, подарунків і похвали, розваги. Протягом тижня максимально проявляються ваші творчі здібності, чому сприяють пристрасність і багата уява, які посилися. Не обмежуйтеся звичним розпорядком дня, вносьте нове в свою повсякденність — Всесвіт надає вам сприятливі шанси і можливості для того, щоб реалізувати свої задуми і змінити життя в бажаному напрямі.

ЛЕВ

На перший план також виступлять питання професійної діяльності, побутові справи і турботи, загальний стан здоров'я і фізична форма. Неприємності можуть виникнути через потребу самоствердження, що призведе до складнощів у взаєминах з колегами та партнерами. Сприятливі можливості цього періоду пов'язані з обставинами, в яких ви будете досягати результатів у колективній роботі, отримувати схвалення і визнання своїх талантів і здібностей. Можливий успіх в грошових і майнових справах, якщо до цього була виконана тривала робота.

ДІВА

Хороший період для розробки нових схем і життєвих планів, пошуку їхнього практичного застосування. Розважливість і емоційна стриманість сприяють досягненню будь-якої мети завдяки ретельно продуманим планам дій. Вдається усунути тривалі конфлікти і сварки, обійти гострі кути в особистих і ділових взаєминах. Обставини складаються сприятливо, тому можете сміливо рухатися вперед, в напрямку реалізації мети. У більшості випадків ви зможете знайти потрібні слова для упокорення супротивників, обернути ситуацію в вигідний і корисний для себе бік.

ТЕРЕЗИ

Підвищена творча активність і наявність конкретної мети роблять цей тиждень дуже продуктивним. Можливе отримання нових пропозицій про співпрацю або поява цікавих ідей, що дозволяють ще більш ефективно використовувати свій талант і покращувати своє фінансове становище. Підвищення кваліфікації, отриманих додаткових знань у своїй професійній діяльності вже незабаром принесе вам реальний результат. Тиждень сприятливий для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів.

СКОРПІОН

Тиждень ризиків і криз, тому, бережіть себе — будьте обережні на дорозі, як пішохід, так і за кермом. Ви можете зіткнутися з шахрайством, підробками, можливо, шантажем, погрозами.

Ваші недруги і опоненти зараз прекрасно озброєні зокрема, можливо, компромітовною щодо вас інформацією. Ви потрапляєте під вплив прихованих обставин, остерігайтеся крадіжок, уникайте сумнівних засобів досягнення мети. Для фінансової сфери тиждень несприятливий, тому утримайтеся від великих покупок і вкладення коштів у сумнівні проєкти.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий тиждень, вирує позитивом і піднесеним, схвильованим настроєм. У цей період укладаються дружні зв'язки, любовні бажання знаходять своє втілення, рішуче в кращий бік відбуваються зміни в сімейних стосунках. Натхнення у сфері мистецтва знаходить своє творче вираження, правові, фінансові або управлінські справи будуть залагоджувати без жодних труднощів. Постарайтеся використовувати цей час максимально ефективно — зміцнюйте свій фінансовий фундамент, шукайте можливість поспілкуватися з потрібними вам людьми, укладайте ділові угоди.

КОЗОРІГ

Підвищується здатність реалізації наміченої мети, вплив на оточення, ініціативність і амбіційність. Легше будуть долатися перешкоди, а підтримка партнерів, співробітників, керівників, значно збільшиться. У вас є всі шанси і можливості завоювати прихильність давно бажаного партнера. Гарний час для відновлення гармонії в наявних взаєминах. Намітьте на цей період офіційні візити, відвідування вищих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи, але враховуйте водночас інтереси колективу, всіх учасників взаємин.

ВОДОЛІЙ

Після складного серпня настає довгоочікуване поліпшення в професійних справах, соціальній сфері, громадських взаєминах. В особистих взаєминах, загалом, все добре. Легкість перебігу розумових процесів, загострення розумового сприйняття, пам'яті і інтуїції, комерційної хватки, допоможуть вам вирішити багато виробничих і ділових проблем. Активізуються громадські зв'язки, зав'язуються нові корисні знайомства. Вдало складуться відрядження, відвідування офіційних інстанцій, угоди купівлі-продажу, оренди приміщень.

РИБИ

Гарний час для зміцнення зв'язків у суспільстві, професійної діяльності, для угод купівлі-продажу, укладення угод і підписання договорів. Активність в спілкуванні, в утвердженні власної думки і вираженні своїх інтересів сприяє вдалому  вирішенню фінансових та юридичних питань. Підвищується ваша популярність серед представників протилежної статі, неформальне спілкування з колегами приносить хороші перспективи на майбутнє. Є ймовірність виникнення службового роману, нове романтичне знайомство.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.