Вверх
Дать отзыв

Африканські слони не бояться українських зим (відео)

У Миколаєві слони граються під час холодної зимової погоди

1 мин на прочтение25 Января 2021, 23:33
Поделиться:

Сьогодні, 25 січня, після тижня в зимових вольєрах слони в Миколаївському зоопарку вийшли на прогулянку. Відео, як тварини граються на відкритому повітрі, зоопарк розмістив на своєму Youtube-каналі.

В об'єктиві камери два слони — Шанті та Дінкар. На відео добре видно, як слони бігають по території літнього вольєра, а також не проти помірятися силами. Виглядає це досить дивно посеред української зими, адже африканські слони живуть в екваторіальному та тропічному кліматі.

"Нарешті після тижня більш ніж десятиградусний мороз стало набагато тепліше. І наші слони можуть вийти подихати свіжим повітрям, побігати, поспілкуватися і навіть поборотися", - коментують відео в зоопарку.

Слони Шанті та Дінкар з'явилися в Миколаївському зоопарку у 2019 році. До цього були складні переговори. Місцем народження обох слонів є Ганноверський зоопарк, але до переїзду в Миколаїв вони жили в зоопарках Угорщини: містах Сегеда і Веспрема. Тварини були передані за Європейською програмою збереження та розмноження рідкісних видів.

Тим часом вулиці Ужгорода пішли під воду (відео, фото).

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.