Зросте рівень жиру в крові та ризик розвитку раку: які частини курки краще не їсти
Цей продукт може принести не лише користь організму, а й чимало проблем
Куряче м'ясо багате на калій, фтор, кальцій, магній, натрій, йод, залізо і ще чимало вітамінів, мікро – і макроелементів. Однак лікарі попереджають, що деякі частини курки можуть принести шкоду організму.
Які частини курки можуть зашкодити здоров'ю
Куряча шия має лімфатичні залози, де є багато шкідливих речовин та бактерій. Якщо ви часто будете їсти курячу шию, то збільшите ризик розвитку раку.
Курячі кишки. У кишечнику можуть бути залишки їжі та різні бактерії. Споживання цієї частини підвищить рівень жиру в крові.
Курячі лапи насичені жиром, який організмом засвоюється важко. Окрім того, вони містять гормони, що приносять шкоду під час потрапляння в організм людини.
Куряча гуска (хвостик курки) має чимало токсинів та бактерій, які також негативно вплинуть на ваше здоров'я.