Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Зростання цін на продукти та пальне — Шмигаль пояснив в чому справа

Зростання цін на продукти та пальне — Шмигаль пояснив в чому справа

Ціни на нафту зараз перебувають практично на дворічному максимумі.

1 хв на прочитання10 Березня 2021, 13:54
Ціни на нафту зараз перебувають практично на дворічному максимумі. Ціни на нафту зараз перебувають практично на дворічному максимумі.
Поділитись:

Ціни, які пішли вгору, зацікавили прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Попри те, що уряд у щоденному режимі аналізує дані про ціни на соціальні товари та ціни на продукти, на думку голови уряду цінова політика зростає як з об'єктивних причин, так і внаслідок монопольних змов.

«Зростання цін на продукти та на пальне на початку 2021 року відбувається також через маніпуляції. Наразі ми робимо все, щоб збалансувати ціни. Ми дискутуємо з виробниками продукції»,зауважив Шмигаль під час засідання уряду.

За словами урядовця,  ціни на нафту зараз перебувають практично на дворічному максимумі. Шмигаль сподівається, що робота певних регіональних  комісій, яким доручено розібратися з об’єктивним фактором щодо здорожчення палива, дасть певні результати.  І як зазначив  прем'єр-міністр, уже  найближчим часом можна буде  побачити цей результат.

«Кабінет міністрів очікує, що ціни на паливо в Україні стабілізуються до кінця березня. Зараз уряд веде діалог із представниками АЗС щодо цього питання», — додав Шмигаль

До слова, ВРУ продовжила терміни встановлення газових лічильників.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost