Догори
Дати відгук

Знайдено сезонний овоч, який знижує холестерин та знижує ризик раку

Вміщені в продукті антиоксиданти забезпечують захист клітин від раку.

1 хв на прочитання19 Серпня 2023, 06:52
Поділитись:

Доведено, що регулярне включення баклажанів в свій раціон дозволяє уповільнити процес зниження когнітивних здібностей, що відбувається з віком. Ті, хто щотижня їдять овоч, мають більше сірої речовини в тих областях мозку, що відповідають за пам’ять. Крім того, за рахунок баклажанів можна домогтися зниження рівня “поганого” холестерину. Все завдяки хлорогеновій кислоті, здатній протистояти вільним радикалам.

У складі овоча мало розчинних вуглеводів, зате багато клітковини. Це робить його хорошою складовою раціону для страждають від діабету. Поліфеноли в баклажанах знижують ризик розвитку раку. Вміщені в продукті антиоксиданти забезпечують захист клітин від пошкоджень, спровокованих вільними радикалами, що провокують ріст пухлин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.