Досвідчені пасічники знають, що мед — це не тільки смачно і солодко, але й цілющий продукт, аналогів якому немає в світі. Саме тому бджолярі фактично не хворіють і рекомендують, як саме і від чого слід вживати продукти бджільництва.
Павло Фурсович з Рівненщини тридцять років займається бджолами, власноруч робить настоянки з прополісу, підмору (мертвих бджіл) та личинок воскової молі, варить з прополісу заживляючу мазь, яка відмінно знеболює та затягує ранки, пише golos.com.ua.
"Добре для всього організму натщесерце пити медову воду: столову ложку розмішати в склянці води. Якщо кислотність понижена, то в холодній, якщо підвищена — в тепленькій. Жоден продукт не містить стільки амінокислот та мікроелементів. Він має регенеруючу та бактерицидну дію. Прополіс — найкращий природній антибіотик, вбиває всі бактерії і віруси, трохи пожувати цього цінного продукту — і про біль у горлі можна забути. Маточне молочко корисне для гіпертоніків та людей із хворим серцем, пилок зміцнює імунітет", — відкриває цілющі секрети бджолопродуктів Фурсович.
Знайти прополіс і замовити його можна також онлайн.
Бджоляр цукру не вживає, тільки мед. Він сам не пам’ятає, коли підхоплював сезонні недуги. Для профілактики споживає продукти з меду.
До слова, лікарі говорять про п'ять продуктів, які кожен має їсти взимку.