Догори
Дати відгук

Жахливий випадок у школі: вчителька музики вся в гематомах, бо забрала телефон у підлітка

У жінки множинні синці та гематоми.

1 хв на прочитання15 Жовтня 2021, 18:30
Фото:ілюстративне Фото:ілюстративне
Поділитись:

Факт чергової агресії зафіксовано в одній з українських шкіл: інцидент обурив педагогічний колектив та викликав резонанс у суспільстві. Як стало відомо, учень шостого класу накинувся на вчительку і побив її за те, що вона зробила зауваження та забрала в нього мобільний телефон.

Інцидент стався в Дніпрі, в школі №94. Як пише місцеве видання "Наше місто", підліток  під час уроку накинувся з кулаками на вчительку музики. Так він зреагував на зауваження педагога, коли  на уроці грав в мобільний телефон, їв горіхи і матюкався.

У жінки множинні синці та гематоми. 

"Всі руки, грудна клітка і живіт вкриті синцями і гематомами. Якби я не знала, я б ні за що не повірила, що такі каліцтва могла нанести дитини", — розповіла дочка вчительки Ольга Остапенко.

Власне, батьки дитини нібито забрали зі школи документи і не стали вибачатися перед педагогом через те, що сталося. У навчальному закладі зараз проводяться перевірки.

"Правоохоронні органи приймуть справедливе рішення про відповідальність батьків за дії їх дитини", — зазначила директорка середньо-освітньої школи №94 Євгенія Таран.

Нагадаємо, з 1 листопада за дотриманням карантину в Україні спостерігатимуть спецкамери — пілотний проєкт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я