Вєтрова Влада2 хв на прочитання26 Січня 2023, 17:17
 Все настільки просто, що Ви не уявляєте. Один раз так зробіть і будете готувати так завжди. Я не думала, що зі звичайної картоплі може вийде така страва. Це і відмінна закуска і перекус, приголомшлива ідея для святкового столу. Готуйте і дивуйте своїх рідних простими і смачними стравами.
Необхідні продукти:
- Картопля – 1 кг.
 - Яйця – 2 шт.
 - Борошно – 5 ст.л.
 - Яйця варені – 3 шт.
 - Сир плавлений – 2 шт.
 - Цибуля – 1 шт.
 - Цукор – 1,5 ч.л.
 - Оцет – 2 ст.л.
 - Петрушка, кріп
 - Майонез – 4 ст.л.
 - Сметана – 4 ст.л.
 - Сіль
 
Покроковий процес приготування:
- Очищений сиру картоплю натерти на дрібній тертці.
 - Додамо 1-2 чайні ложки солі.
 - Гарненько перемішати і залишити на 10 хвилин.
 - Якщо картопля пустила багато соку то потрібно злити, але якщо як у мене то можете цього не робити.
 - Додамо два яйця.
 - Все перемішати до однорідного стану.
 - Сюди просіємо чотири столові ложки борошна.
 - Перемішаємо, по необхідності додаємо ще борошна.
 - На сковорідку наливаємо невелику кількість соняшникової олії і розмазуємо пензликом.
 - Викладаємо тісто (приблизно 3 столові ложки) і розрівнюємо як млинець по всій поверхні.
 - Смажимо з обох сторін до золотистої скоринки
 - Цибулю наріжемо на кубики. Додамо до неї одну чайну ложку солі.
 - Всипаємо півтори чайні ложки цукру. Вливаємо дві столові ложки оцту.
 - Все це заливаємо теплою водою. Акуратно перемішати і залишити на 15 хвилин.
 - Три відварених яйця натерти на дрібній тертці.
 - Також на дрібній тертці натерти два плавлених сирка, я перед цим відправляла їх в морозилку на кілька хвилин.
 - Пучок зелені дрібно нарізаємо, у мене кріп і петрушка.
 - Цибулю відправимо на сито, для того, що б стекла зайва рідини.
 - Перший млинець змажемо сметаною і майонезом, я взяла 1: 1. Всього мені знадобилося по чотири столові ложки, але за бажанням можна збільшити цю кількість.
 - Викладаємо яйця і розрівнюємо. Потім кладемо цибульку. Після цибулі викладаємо сир.
 - Посипаємо зеленню.
 - Накриваємо другим шаром і повторюємо вище перераховані процедури. За бажанням, шари можна ще трохи і поперчити.
 - Торт прикрашаємо за бажанням. Не забудьте дати йому настоятися хоч кілька хвилин, але в нашій сім’ї, багато часу йому не даємо.
 - Той, хто придумав цей шедевр, заслуговує нагороду. Звичайна картопля в два рази смачніша. Смачного!