- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Закусочний млинцевий торт - шедевр, який заслуговує на нагороду
Закусочний млинцевий торт - шедевр, який заслуговує на нагороду
Готуйте і дивуйте своїх рідних
Все настільки просто, що Ви не уявляєте. Один раз так зробіть і будете готувати так завжди. Я не думала, що зі звичайної картоплі може вийде така страва. Це і відмінна закуска і перекус, приголомшлива ідея для святкового столу. Готуйте і дивуйте своїх рідних простими і смачними стравами.
Необхідні продукти:
- Картопля – 1 кг.
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 5 ст.л.
- Яйця варені – 3 шт.
- Сир плавлений – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Цукор – 1,5 ч.л.
- Оцет – 2 ст.л.
- Петрушка, кріп
- Майонез – 4 ст.л.
- Сметана – 4 ст.л.
- Сіль
Покроковий процес приготування:
- Очищений сиру картоплю натерти на дрібній тертці.
- Додамо 1-2 чайні ложки солі.
- Гарненько перемішати і залишити на 10 хвилин.
- Якщо картопля пустила багато соку то потрібно злити, але якщо як у мене то можете цього не робити.
- Додамо два яйця.
- Все перемішати до однорідного стану.
- Сюди просіємо чотири столові ложки борошна.
- Перемішаємо, по необхідності додаємо ще борошна.
- На сковорідку наливаємо невелику кількість соняшникової олії і розмазуємо пензликом.
- Викладаємо тісто (приблизно 3 столові ложки) і розрівнюємо як млинець по всій поверхні.
- Смажимо з обох сторін до золотистої скоринки
- Цибулю наріжемо на кубики. Додамо до неї одну чайну ложку солі.
- Всипаємо півтори чайні ложки цукру. Вливаємо дві столові ложки оцту.
- Все це заливаємо теплою водою. Акуратно перемішати і залишити на 15 хвилин.
- Три відварених яйця натерти на дрібній тертці.
- Також на дрібній тертці натерти два плавлених сирка, я перед цим відправляла їх в морозилку на кілька хвилин.
- Пучок зелені дрібно нарізаємо, у мене кріп і петрушка.
- Цибулю відправимо на сито, для того, що б стекла зайва рідини.
- Перший млинець змажемо сметаною і майонезом, я взяла 1: 1. Всього мені знадобилося по чотири столові ложки, але за бажанням можна збільшити цю кількість.
- Викладаємо яйця і розрівнюємо. Потім кладемо цибульку. Після цибулі викладаємо сир.
- Посипаємо зеленню.
- Накриваємо другим шаром і повторюємо вище перераховані процедури. За бажанням, шари можна ще трохи і поперчити.
- Торт прикрашаємо за бажанням. Не забудьте дати йому настоятися хоч кілька хвилин, але в нашій сім’ї, багато часу йому не даємо.
- Той, хто придумав цей шедевр, заслуговує нагороду. Звичайна картопля в два рази смачніша. Смачного!
Більше з розділу Агро
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
В Україна почала дешевшати морква: чого чекати на свята?
Данія засадить лісом 15% своїх сільгоспугідь
У ДАР з'явиться система оповіщення для бджолярів - Мінагро
Інвестиції у рибне господарство: Рада ухвалила відповідний закон
Млинці «Тануть у роті» — покроковий рецепт
Україна через слабкий врожай потребує імпорту картоплі
Більше з GreenPost
У США можуть заборонити поширені ліки проти застуди
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії