Догори
Дати відгук

Закуска на Різдво та Новий рік: канапе зі смаком суші з оселедця

Цікавий рецепт

1 хв на прочитання17 Грудня 2023, 21:00
Закуска на Різдво та Новий рік : канапе Закуска на Різдво та Новий рік : канапе
Поділитись:

Новий рік уже за кілька тижнів. Якщо ви не плануєте провести його тихо та скромно, вам знадобляться закуски на столі. Їх можна приготувати на будь-який смак та гаманець. NV поділилися цікавим рецпетом.

Канапе зі смаком суші з оселедця

Ви можете взяти не лише солоний оселедець, але й засолену скумбрію. Вона має свій особливий післясмак, але трохи ніжнішу текстуру. Ви також можете засолити рибу самостійно. Мастити хліб варто саме білим вершковим хріном, це досить важливо. Вершковий смак і легка гострота робить ці канапки подібними до суші, але менш складними та дорогими.

Інгредієнти:

  • Буряк — 1 шт.
  • Житній хліб — 8 шматків
  • Оселедець — 250 г
  • Сік ½ лимона
  • Білий вершковий хрін — 2 ст. л.

Приготування:

Вимийте буряк, загорніть у фольгу та запікайте годину в розігрітій до 180 градусів духовці.

Зменште температуру до 150 градусів і підсушіть хліб протягом 7−10 хвилин. За бажанням підсушіть хліб на сковорідці. Готовий хліб наріжте начетверо.

Коли буряк трішки охолоне, очистьте його і наріжте: навпіл, навпіл і на тоненькі скибочки-четвертинки. Збризніть соком половинки лимона.

Наріжте оселедець на шматочки товщиною до 2 см, потім навпіл. За необхідності очистьте від кісточок.

Хліб змастіть тонким шаром хріну, зверху викладіть скибочку буряка та шматочок риби. проштрикніть шпажкою, щоб закріпити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро