Закуска із печериць, яка здивує всіх ваших гостей: готується всього 10 хвилин

1 хв на прочитання16 Серпня 2022, 16:27

Ідеальна закуска на будь-який святковий стіл.

Швидкі мариновані печериці, виходять щільненькими, хрусткими, з легким, пікантним смаком, пряним ароматом. Ідеальна закуска на будь-який святковий стіл, пише "Філіжанка кави".

Інгредієнти:

Приготування:

Найідеальніші виходять гриби маленького розміру, тому краще вибирати саме такі. Якщо ви великі, тоді розрізаємо їх у чверті.

У воді розчиняємо сіль та цукор, коріандр та перець, кидаємо ароматні трави та лавровий лист, свіжу зелень. Вливаємо олію.

Доводимо до кипіння та додаємо гриби. Коли маса закипить, рідини в каструлі побільшає через власний сік грибів. Після закипання варимо 7 хвилин. Знімаємо з плити і вливаємо оцет, перемішуємо і трохи остуджуємо.

Розкладаємо в баночки часточки часнику та тонкі півкільця цибулі, перець горошком.

Розкладаємо гриби по баночках та заливаємо маринадом. Остуджуємо повністю на столі, закриваємо кришками та відправляємо в холодильник.

Наступного дня чудова закуска з грибів готова і ви можете подавати їх до столу, посипавши свіжим, нарізаним часником та зеленню. Такі печериці я ще додаю в різні салати, вони чудово для цього підходять.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: