Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Закінчується період ретроградності Меркурія: гороскоп на тиждень із 15 по 21 травня для всіх знаків

Закінчується період ретроградності Меркурія: гороскоп на тиждень із 15 по 21 травня для всіх знаків

19 травня о 18:53 молодик у Тельці

4 хв на прочитання15 Травня 2023, 08:12
Поділитись:

Яскравий та позитивний тиждень, вже від понеділка відчуваються зміни на краще. Час вирішення проблем, розширення та примноження ресурсів, відкриття нових можливостей! Не упускайте жодної пропозиції для додаткового заробітку. Робота кипітиме, і визнання ваших заслуг не змусить на себе чекати.

15 травня закінчується період ретроградності Меркурія, цього дня планета стаціонарна, що дозволяє вийти на старт. Від 16 травня багато справ отримують “зелене світло”, процеси прискорюються, настрої в суспільстві покращуються. Настав час структурувати свої думки та мрії, скласти чіткі плани дій.

16 травня о 20:20 за київським часом Юпітер входить у знак Тельця – починається період прогресу у професійних справах, фінансовій сфері, майнових питаннях. Триватиме транзит до 26 травня 2024 року. У цей час поступово стабілізуються ціни, з’явиться визначеність у майбутньому. Взаємини між людьми у всіх сферах суспільного життя складатимуться набагато гармонійніше.

19 травня о 18:53 молодик у Тельці обнулює негативні енергії попереднього місячного циклу. Будь-які починання розвиватимуться успішно, якщо працювати не покладаючи рук. Цей молодик має потужну позитивну енергетику, вселяє впевненість, сприяє поліпшенню самопочуття.

20 травня о 18:32 Марс входить у знак Лева до 10 липня. Планета допоможе розкрити свої найкращі якості у творчій сфері, закріпити досягнуті результати, набути популярності. Це чудовий час для ініціативних людей, які мають чітку мету та готові дотримуватися її.

21 травня дуже сильний день: о 10:09 Сонце входить у знак Близнята, привносить легкість у сферу взаємин, активність у пошуку нових ідей та пізнання нових сфер. Негативний бік транзиту у тому, що люди схильні працювати у режимі багатозадачності. А це заважає якісно закінчити хоча б одне із завдань, ніж робити це поступово.

Гороскоп на тиждень із 15 по 21 травня

Овен

Настав добрий період для вирішення давніх справ. Однак, пам’ятайте, нерішучість – ваш головний ворог. Дійте сміливо та негайно.

Телець

Цього тижня життя змусить вас подивитися все під іншим кутом. Настав час зібрати всі свої сили в кулак і почати активно діяти. Зараз все виходитиме.

Близнюки

Цього тижня всю свою енергію та життєву силу спрямуйте на своє здоров’я. Хвороба може надовго затягнутися, якщо ви піддастеся їй. Імовірні конфлікти, нерозуміння у ній.

Рак

На наступному тижні всім вашим мріям, надіям і прагненням судилося здійснитися. Допомоги збоку не чекайте. Ви самі – коваль свого щастя.

Лев

Цього тижня на вас чекають успіхи у справах. Не відмовляйтеся від допомоги близьких та тих, хто хоче вас підтримати. Зверніть увагу на здоров’я, можливо, доведеться відвідати лікаря.

Діва

Тиждень обіцяє бути метушливим. Зірки радять приділити час старим друзям – запросіть їх у гості. Вони поділяться важливою інформацією чи допоможуть у вирішенні проблем.

Терези

Поборіть свою лінь і приступіть до справ. У побутових питаннях проблем не виникне, і навіть грошей цілком вистачатиме, якщо витрачати їх розумно. Чекайте на приємний сюрприз від близьких людей.

Скорпіон

Цього тижня вам навряд чи вдасться здійснити все раніше намічене. Імовірна сварка з близькими. Намагайтеся спокійно реагувати на життєві перешкоди.

Стрілець

Будьте готові до несподіванок. Втім, вам цілком під силу з ними впоратися. Тільки остерігайтеся непорядних людей.

Козеріг

Не плануйте початку тижня багато справ, ваша активність буде низькою. Намагайтеся не перевантажувати себе турботами. Якщо ви стали свідком суперечки чи конфлікту, зберігайте нейтралітет.

Водолій

Вам доведеться взяти участь у житті когось із оточуючих – допомогти, порадити, підтримати. Поставтеся до цього серйозно. У вихідні з’явиться можливість зробити вдалі покупки.

Риби

Не довіряйте випадковим та малознайомим людям, вони не ті, за кого себе видають. Зірки попереджають про високий ризик стати жертвою обману та шахрайства.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
19 квітня свято День велосипеда Переваги для міста Європейський велорух
Двоколісний рай, Європа, урбанізація: сьогодні відзначають День велосипеда
6 хв на прочитання8 хвилин тому
Кімнатні рослини Корисні поради Екзотичні рослини
3 рослини, які легко виростити з кісточки вдома: екзотика на підвіконні
2 хв на прочитаннягодина тому
Управління відходами Переробка UNDP
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для управління відходами руйнувань та побутовими відходами
2 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенероване ШІ
Найгірші «сусіди» для троянд
1 хв на прочитання3 години тому
Поєднання мускарі та тюльпанів: квіти, що вдало створюють яскраву весняну композицію (ФОТО)
1 хв на прочитання11 годин тому
Для відновлення України потрібні сучасні низьковуглецеві технології - Мінекології
1 хв на прочитанняВчора
На завтра синоптики оголосили 2 рівень небезпечності: пів України накриють морози
1 хв на прочитанняВчора
На Черкащині розпочато всеукраїнську акцію «Дуби Шевченка єднають Україну»
1 хв на прочитанняВчора