Їжте і худніть: 4 найкращі супи для спалювання жиру

3 хв на прочитання28 Червня 2023, 12:20

Ділимося нескладними рецептами корисних супів, які працюють як натуральні жироспалювачі.

Розповідаємо, як приготувати низькокалорійні та дуже смачні супи, ідеальні для обіду та фігури.

Гарбузовий суп на курячому бульйоні

Інгредієнти (на 4 порції):

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °C.
  2. Розріжте гарбуз навпіл і вискоблить насіння. Натріть половинки невеликою кількістю оливкової олії, приправте горіхом мускатним, сіллю і перцем. Покладіть на лист і запікайте 35-40 хвилин. Потім відкладіть остигати.
  3. Нагрійте велику каструлю на середньому вогні. Покладіть усередину нарізані цибулину та яблуко. Готуйте 3-5 хвилин.
  4. Коли гарбуз досить охолоне, вискребіть м’якоть і покладіть його у великий блендер чи кухонний комбайн. Туди ж додайте нагріті цибулину та яблуко. Залийте всі 2 чашками бульйону і збийте до однорідної маси.
  5. Поверніть пюре в каструлю, влийте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте ще трохи солі, перцю та мускатного горіха. Суп готовий!

Італійський суп із фрикадельками

Інгредієнти (на 4 порції):

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в глибокій мисці фарш, яйця, панірувальні сухарі, сир, сіль та перець. Сформуйте з суміші, що вийшла, невеликі фрикадельки.
  2. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні.
  3. Додайте в каструлю цибулю, моркву та селеру і тушкуйте близько 5 хвилин.
  4. Влийте до овочів бульйон і доведіть до кипіння.
  5. Зменшіть вогонь до мінімуму та додайте фрикадельки. Варіть 8-10 хвилин, до готовності м’яса.  
  6. За бажання додайте ще солі та перцю і можете подавати.

Грибний суп на кокосовому молоці

Інгредієнти (на 4 порції):

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте кокосове масло у великій каструлі на середньому вогні.
  2. Додайте гриби, цибулю та часник і готуйте, періодично помішуючи, близько 5 хвилин.
  3. Додати борошно, курячий бульйон, кокосове молоко і варити ще близько 5 хвилин.
  4. Приправте чебрецем, мускатним горіхом, естрагоном, сіллю та перцем і доведіть до кипіння.
  5. Вимкніть вогонь і за допомогою занурювального блендера перетворите суп у пюре однорідної консистенції. Можете подавати!

Гарбузово-чечевичний суп з каррі

Інгредієнти (на 4 порції):

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Потім додайте цибулю, моркву та часник. Обсмажуйте протягом 3-5 хвилин. Зменшіть вогонь, додайте імбир та каррі, перемішайте.
  2. Додайте в каструлю бульйон, кокосове молоко, сочевицю, гарбузове пюре, сіль та перець.
  3. Доведіть до кипіння, потім знову зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.
  4. Зніміть суп з вогню та подавайте, прикрасивши зеленню та йогуртом.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: