Лікар пояснив, які продукти знищують шлунок та кишківник
Німецький терапевт попереджає, що вони можуть спричинити навіть рак.
Відомий німецький терапевт Томас Фрілінг вказав на продукти, які вкрай негативно позначаються на стані кишківника та його бактеріальної флори, повідомляє видання Focus (Німеччина).
Перераховуючи їх, він закликав виключити з повсякденного харчування різні ковбаси, особливо копчені. За словами Фрілінга, ці продукти «визнані канцерогенами й значно збільшують ризик розвитку раку кишківника».
В цілому, каже лікар, кишківник «отруює» велика кількість червоного м'яса в раціоні. Він заявив про необхідність його вживання в кількості не більше 500 г на тиждень.
Також шкодять кишковому тракту високі дози цукру. Медик із Німеччини попередив, що вони сприяють зростанню рівня шкідливих бактерій, які витісняють корисні.
Крім того, «отруйними» продуктами є ті, в яких є «погані жири». Лікар рекомендує не використовувати маргарин і мінімізувати споживання майонезу. Їх перероблення робить навантаження на кишківник небезпечно високим, зазначив фахівець.
«Кращим продуктом для слизової оболонки кишківника є клітковина, яка міститься у бобових і овочах, а також банани, риба, картопля в мундирі та чорний хліб», — поділився німецький терапевт.
Раніше ми розповідали, як веганська дієта впливає на здоров'я дітей.