Багато господинь люблять готувати котлети на основі курки, так як страва виходить смачною, корисною і не надто калорійною. Найцікавішим виходить рубаний варіант. Приготувати такі котлети досить просто, тому з рецептом зможе впоратися навіть недосвідчена господиня.
Спочатку рекомендується упорядкувати м’ясну частину. Досвідчені господині рекомендують вимити філе, позбутися надлишків вологи за допомогою паперового рушника і знайти свій якісний ніж для нарізки.
Ідеальним буде розмір консервованого гороху, тому не рубайте м’ясо надто великими куснями.
Курка з’єднується з дрібно нарізаною цибулею, зеленню, сіллю та спеціями.
Додаємо майонез та перемішуємо. Потім всипаємо акуратно борошно. Його знадобиться небагато – буквально пару ложок. Відправляємо крохмаль, доводимо до однорідного стану та на 60 хвилин ховаємо у холодильник.
Після залишиться лише приступити до смаження на добре прогрітій сковорідці.