Як використовувати лушпиння цибулі для зміцнення судин
Саме в лушпинні цибулі є унікальні поєднання надзвичайно цінних речовин.
Несподіваний продукт для зміцнення судин – це червона цибуля, причому краще навіть лушпиння цибулі.
Червоне лушпиння цибулі, з якої готують настої, відрізняється високим вмістом кверцетину. Ця речовина добре відома медикам своєю властивістю зміцнювати судинні стінки, знижувати запалення.
Кверцетин, що міститься в цибулі, - це вітамін P. Він зміцнює капіляри, покращує роботу серцево-судинної системи, довше зберігає наші судини молодими.
Гіпертонія, інсульти та інфаркти, як правило, розвиваються як наслідок атеросклерозу – патології чудин, пошкоджених мікрозапаленням. Червоне лушпиння цибулі проявляє протизапальний ефект, завдяки якому краще зберігається цілісність судинної тканини, її здоровий стан.
Як приготувати відвар:
Одну столову ложку порізаного лушпиння цибулі заливають однією склянкою окропу і кип’ятять під кришкою на дуже слабкому вогні 5 хвилин. Потім холоджують і одразу п’ють. Достатньо однієї склянки, можна в другій половині дня. Як довго вживати? Необмежено, із невеликими перервами.
Більше новин читайте на GreenPost.