Як смачно законсервувати малину у власному соку

1 хв на прочитання27 Вересня 2022, 17:00

Вихід — 2 баночки

Для приготуваня цієї страви потрібно лише два інгредієнти.

Інгредієнти

малина

1 кг

цукор

200 г.

 

Чудова заготівля на зиму із малини з невеликою кількістю цукру.

ПРИГОТУВАННЯ:

Малину перебрати. Банки та кришки простерилізувати. Викласти малину у банки, пересипаючи цукром. Почекати 20-30 хвилин, поки малина пустить сік та осяде у банках і докласти ще малини з цукром до верху.Накрити кришками.

Викласти у каструлю з холодною водою. На дно каструлі перед тим викласти тканину чи рушник. Довести до кипіння і стерилізувати 10 хвилин після закипання. Закатати. перевернути вверх дном, накрити рушником. Залишити до повного вистигання.

Вихід — 2 баночки об'ємом 0,5 л.

 

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: