- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Як смачно приготувати кабачки: рецепт швидкої закуски у пивному клярі
Як смачно приготувати кабачки: рецепт швидкої закуски у пивному клярі
Обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку
Ця овочева закуска гарна і в гарячому, і холодному вигляді. Сметанний соус чудово доповнить її.
СКЛАДОВІ:
- Борошно пшеничне – 120 г;
- Сіль – ⅔ ч. ложки;
- Перець чорний мелений – ⅓ ч. ложки;
- Світле фільтроване пиво – 240 мл;
- Кабачки – 2-3 штуки;
- Рослинна олія – 3-4 ст. ложки.
ПРИГОТУВАННЯ
1․ Просіяне борошно з’єднайте із сіллю та перцем. Влийте пиво і перемішайте, щоб не залишилося грудок.
2․ Кабачки наріжте кружальцями завтовшки приблизно 0.5 см. Молоді овочі з тонкою шкіркою можна не чистити.
3․ У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Опустіть кабачки в кляр, викладіть в сковороду в один шар і обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.
Більше з розділу Агро
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
В Україна почала дешевшати морква: чого чекати на свята?
Данія засадить лісом 15% своїх сільгоспугідь
У ДАР з'явиться система оповіщення для бджолярів - Мінагро
Інвестиції у рибне господарство: Рада ухвалила відповідний закон
Млинці «Тануть у роті» — покроковий рецепт
Україна через слабкий врожай потребує імпорту картоплі
Більше з GreenPost
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
Вже всьоме за рік: вражаючі кадри виверження вулкана в Ісландії (ВІДЕО)