- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Як смачно приготувати кабачки: рецепт швидкої закуски у пивному клярі
Як смачно приготувати кабачки: рецепт швидкої закуски у пивному клярі
Обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку
Ця овочева закуска гарна і в гарячому, і холодному вигляді. Сметанний соус чудово доповнить її.
СКЛАДОВІ:
- Борошно пшеничне – 120 г;
- Сіль – ⅔ ч. ложки;
- Перець чорний мелений – ⅓ ч. ложки;
- Світле фільтроване пиво – 240 мл;
- Кабачки – 2-3 штуки;
- Рослинна олія – 3-4 ст. ложки.
ПРИГОТУВАННЯ
1․ Просіяне борошно з’єднайте із сіллю та перцем. Влийте пиво і перемішайте, щоб не залишилося грудок.
2․ Кабачки наріжте кружальцями завтовшки приблизно 0.5 см. Молоді овочі з тонкою шкіркою можна не чистити.
3․ У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Опустіть кабачки в кляр, викладіть в сковороду в один шар і обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.
Більше з розділу Агро
Традиційна українська кухня: печеня з м’яса і слив
У Польщі немає кому збирати полуницю: і до чого тут українські закони
Справжній рецепт «правильних» дерунів: без борошна і яєць
Українські аграрії засіяли 2,4 млн гектарів ярих культур - агрокомітет
3 продукти харчування, які можуть стати чудовим підживленням для кімнатних рослин
Рецепт приготування ніжної сирної запіканки з манною крупою
Суд повернув територіальній громаді Тернополя понад 65 гектарів землі
Солодкі сухарики зі сметаною та корицею — простий і смачний рецепт
Більше з GreenPost
Погода в Україні на тиждень з 29 квітня по 5 травня
ЧАЕС може стати важливим науковим хабом для вивчення атома та питань консервації - екокомітет
У Китаї все більше стають популярними чат-боти, які імітують померлих близьких
День охорони праці та вшанування всіх його жертв
Температурні примхи: погода в Україні на сьогодні, 28 квітня
Що посадити вздовж доріжки на дачі: цікавий мікс (ФОТО)
День біологічного годинника: експерт розповідає, як правильно «виставити час»
Знижує тиск і вагу: названо дешевий продукт, який потрібно вживати щодня