Догори
Дати відгук

Як швидко очистити організм від токсинів?

Для очищення кишківника в домашніх умовах можна скористатися вівсяною кашею за особливим рецептом.

2 хв на прочитання06 Травня 2022, 23:50
Поділитись:

Наше здоров'я безпосередньо залежить від нашого харчування. Пропонуємо вам нескладні рецепти, як привести організм у норму  та вивести токсини.

Очищення організму має починатися з очищення кишечника.

1.Рецепт перший

Необхідно взяти одну склянку свіжого молока, довести його до кипіння в емальованій каструлі на повільному вогні, після чого залишити загорнуту рушником ємність на добу в теплому місці. Іноді дивіться в каструлю, щоб переконатися, що у молоці не з'явилася сироватка. Після закінчення зазначеного часу слід налити молоко (вже скисле) у склянку, додати одну велику (столову) ложку якісної оливкової чи соняшникової олії, розмішати та випити залпом. Для більшої ефективності від засобу рекомендується його вживати проти ночі. На ранок з'їжте салат з натертого буряка, одне - два зелені яблука або один зубчик часнику.

2.Рецепт другий

Для очищення кишківника в домашніх умовах можна скористатися вівсяною кашею, приготовленою за наступним рецептом. Необхідно взяти по половині склянки рисової крупи та вівса, ретельно промити під проточною водою на ситі і проварити на повільному вогні до набуття всієї маси густоти. Тепер візьміть одну склянку готової суміші і додайте її до двох склянок води. Добре розмішайте всю суміш і вживайте кашу без олії три – чотири рази на день. Приблизний час очищення: від трьох до шести днів.

3.Рецепт третій

Необхідно перемішати по сто грам кожного з таких інгредієнтів: якісну оливкову олію, рідкий мед, перемелену траву кропиви та подрібнений варений буряк. Також, якщо вам не протипоказаний алкоголь, то можна додати до суміші сто грам якісної горілки. Вживають готовий домашній засіб перед сном по дві – три столові ложки, запиваючи його однією склянкою очищеної теплої води. Орієнтовна тривалість одного курсу лікування: від двох до чотирьох тижнів.

До слова, лікарі розповіли, як прибрати біль у шлунку без ліків.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.