Яблучні оладки – гідна заміна шарлотці і ситний сніданок. Ці ласощі зможе спекти кожен.
Змішайте сухі інгредієнти (борошно, розпушувач, сіль, цукор). Після – вбийте яйця і влийте кефір. Перемішайте віночком, але не збивайте. Тісто за консистенцією має нагадувати густу сметану. Зверніть увагу, що грудочок не має бути.
З вимитих яблук зніміть шкірку, натріть їх на тертці і додайте в тісто.
Смажте яблучні оладки на соняшниковій олії – приблизно по одній хвилині з кожного боку.
Порада приготування
Щоб отримати пишні яблучні оладки, а не фруктові коржики, тісто не варто інтенсивно збивати при замішуванні, а також зайвий раз перемішувати при зачерпуванні тіста для смаження.
Більше новин читайте на GreenPost.