Вєтрова Влада1 хв на прочитання08 Червня 2023, 20:11
Фанатам шоколаду присвячується: сьогодні готую популярний десерт брауні. «Шоколаду мало точно не буде!» , - ділиться шеф-кухар, суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво
Інгредієнти:
- Темний шоколад (подрібнений) — 60 г
- Темний шоколад — 200 г
- Вершкове масло — 200 г
- Борошно — 100 г
- Какао-порошок — 50 г
- Цукор — 200 г
- Яйце — 3 шт.
- Сіль — 1 г
- Волоські горіхи — 70 г
- Приготування:
- Розтоплюємо та перемішуємо на водяній бані шоколад з маслом, даємо масі охолонути 10−15 хвилин.
- Горіхи смажимо в духовці до золотистої скоринки, а після подрібнюємо їх та знімаємо шкірку.
- Яйця збиваємо з цукром та сіллю. В яєчну суміш додаємо шоколад та горіхи.
- Змішуємо борошно і какао. Інгредієнти просіюємо та поступово вводимо в шоколадну суміш, перемішуючи її лопаткою. Додаємо подрібнений шоколад.
- Форму для випікання застеляємо пергаментом і випікаємо брауні 15−30 хвилин при 180 °C — чим менше часу готуємо, тим рідшим буде Брауні.