Фанатам шоколаду присвячується: сьогодні готую популярний десерт брауні. «Шоколаду мало точно не буде!» , - ділиться шеф-кухар, суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво
Інгредієнти:
Темний шоколад (подрібнений) — 60 г
Темний шоколад — 200 г
Вершкове масло — 200 г
Борошно — 100 г
Какао-порошок — 50 г
Цукор — 200 г
Яйце — 3 шт.
Сіль — 1 г
Волоські горіхи — 70 г
Приготування:
Розтоплюємо та перемішуємо на водяній бані шоколад з маслом, даємо масі охолонути 10−15 хвилин.
Горіхи смажимо в духовці до золотистої скоринки, а після подрібнюємо їх та знімаємо шкірку.
Яйця збиваємо з цукром та сіллю. В яєчну суміш додаємо шоколад та горіхи.
Змішуємо борошно і какао. Інгредієнти просіюємо та поступово вводимо в шоколадну суміш, перемішуючи її лопаткою. Додаємо подрібнений шоколад.
Форму для випікання застеляємо пергаментом і випікаємо брауні 15−30 хвилин при 180 °C — чим менше часу готуємо, тим рідшим буде Брауні.