Догори
Дати відгук

Як приготувати популярний десерт: рецепт брауні від відомого кухаря

Ви впораєтеся всього за п’ять простих кроків

1 хв на прочитання08 Червня 2023, 20:11
Поділитись:

Фанатам шоколаду присвячується: сьогодні готую популярний десерт брауні. «Шоколаду мало точно не буде!» , - ділиться шеф-кухар, суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво

Інгредієнти:

  • Темний шоколад (подрібнений) — 60 г
  • Темний шоколад — 200 г
  • Вершкове масло — 200 г
  • Борошно — 100 г
  • Какао-порошок — 50 г
  • Цукор — 200 г
  • Яйце — 3 шт.
  • Сіль — 1 г
  • Волоські горіхи — 70 г
  • Приготування:
  • Розтоплюємо та перемішуємо на водяній бані шоколад з маслом, даємо масі охолонути 10−15 хвилин.
  • Горіхи смажимо в духовці до золотистої скоринки, а після подрібнюємо їх та знімаємо шкірку.
  • Яйця збиваємо з цукром та сіллю. В яєчну суміш додаємо шоколад та горіхи.
  • Змішуємо борошно і какао. Інгредієнти просіюємо та поступово вводимо в шоколадну суміш, перемішуючи її лопаткою. Додаємо подрібнений шоколад.
  • Форму для випікання застеляємо пергаментом і випікаємо брауні 15−30 хвилин при 180 °C — чим менше часу готуємо, тим рідшим буде Брауні.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.