Ідеальний омлет – неодмінно пишний, ніжний, смачний і такий, що тане в роті. Але чи завжди він виходить таким? Вранці всі поспішають на роботу, і час на приготування сніданку скорочується до мінімуму. Тому , ми знайшли рецепт омлету, який виходить ідеальним завжди.
Готують омлет із яєць, як правило, курячих. Вони мають бути кімнатної температури. Перед просмажуванням яйця обов'язково збовтують в однорідну масу.
Для початку потрібно взяти обов'язкові інгредієнти:
• 2 або 3 яйця
• 1 столова ложка молока
• Сіль та перець — за смаком
• Тертий сир або інші добавки — за бажанням
• Приправи (петрушка, кріп, базилік, розмарин, зелень коріандру, зубчик часнику, ін.)
Вилийте яйця в тарілку, додайте столову ложку молока, сіль і перець, збийте. Нагрійте на середньому вогні сковороду, покладіть на гарячу сковороду олію, вилийте на сковороду яйця. Коли омлет підсмажиться з одного боку, переверніть його за допомогою лопатки. При бажанні додайте в омлет тертий сир, приправи та інші добавки (гриби, цибуля, солодкий перець, спаржа, ін.).
До слова, польський шеф-кухар розповів, як потрібно правильно варити сосиски.